Fuhen Kızlar hangi çanta daha kullanışlı olur tecrübelerinizi yazar mısınız ben en çok mor olanı beğendim açıkçası krem pek kullanışlı değil gibi ama şık duruyor gride hoşuma gitti ama kararsız biri olmak 😬
AyFa1608 Fuhen benimki mor gibi olandan. Henüz kullanmadım ama kullanışlı duruyor. Geçen sene civilden 70 liraya almıştım🤭
Fuhen Denizahsen çocuk arabası puset takımı gri bizim oğlumun çantasıda griydi bu farklı olsun istedim siyah pek kullanmıyorum genel olarak kıyafet hariç
Fuhen Denizahsen kenardaki ceplerinin de fermuarlı olması hoşuma gitti dedim ya valix görevide görmeli biraz acil olanları koyabilirim düştü derdim falan olmaz diye düşünüyorum
Fuhen Sahnedekimadam bu kadar teferruatlı olmasına gerek yok mama falan kullanmıyoruz oğlumda kullandığım gayet sıradandı açıkçası fazlasıyla yetti 3 yıldır hala kullanıyoruz kızıma yenisini almak istiyorum oğlumda kendisi sırt çantası istiyor kendi malzemesini taşır durumda uzun yola çok gidiyoruz valiz görevi gördüm istiyorum açıkçası biraz
femme Fuhen henüz kullanmadım. Kullanacagim günü dört gözle bekliyorum 🥰😇 kaliteli severek aldim güzel de görünüyor duruş olarak
Nurdan2021 Fuhen instagramdan siteye yönlendiriliyor bir arkadaşım iki sene önce almıştı hala çok sağlam ve kaliteli diye bende ondan sipariş verdim yalnız şöyle kargolar özel üretim oluyor biraz geç geliyor