Sedanur97 30-5 deyim duş aldım bugün vajinamda ağrı sızı var yarım saattir normal mi sizde de oluyor mu ?
Esra_57 32 haftalığım 27 den beri aynı ağrı yatamıyorum gece acısına bıçak saplanır gibi elektrik çarpıyor gibi çok bunaldım bu ağrıdan geçmiyor 🤒
Sedanur97 hayalperest2310 maşallah canm ilk defa bu kadar sızlama zonklama olunca korktum ayağa kalkınca bile yanma gibi oluyor suan vajina da kasıkkta ağrım yok şükür
hayalperest2310 Sedanur97 uyumadığım zamanları bilirim ağladığım hatta doktora gittim vücut kendini doğuma hazırlıyor normal demişti doktorum katlanacz artık
hayalperest2310 Sedanur97 bende yoktu canım sen yine de doktoruna söyle her hamilelik bir degil çünkü muayene ol yine de
Sedanur97 hayalperest2310 muayne tarihim 15 de ama geçmezse mesaj atıcam durduk yere celallenmek istemiyorum sonuçta elbet son zmaanlar ağrı sancı olabilir bekliyorum biraz bakalım
hayalperest2310 Sedanur97 coğunda öyle canım dediğin gibi zaman daralıyor agrılar illaki olacak oluyor da sağlıkla gelsinler de razıyız 🥰