Dnzglsm_123 Selam kızlar ense kalınlığı yüksek biraz dedi doktor. Burun kemiğini gördü. Böyle olup sağlıklı doğum yapan var mı https://imgyukle.com/i/QayFVx
HeycanliMommy Gecmiş olsun. Benim bebegim de benzer şekilde ense kalınlıgı sınırdaydı. Nifty yaptırdım normal şükür. Korkmayın normal cıkar🙏
Dnzglsm_123 Mediha99 özele gittim hemen başka bir doktora. Gayet iyi dedi ense kalınlığı. Ama içim rahat etmiyor. Neden böyle farklı çıkıyor acaba
Snnaadayi @"Dnzglsm_123 Dr banada ense kalınlığı 6mm dedi detaylı ultrasona yönlendirdi detaylida çok şükür bir risk çıkmadı bebeğin o anki duruşuyla çekilen ultrasonun kaliteisyle alakalı yüksek çıkma ihtimali olabiliyor demişti dr
Dnzglsm_123 Snnaadayi hemen başka bir doktora gittim o da ölçtü iyi dedi ense kalınlığı ama içim rahat etmiyor.
Snnaadayi @Dnzglsm_123 beni detaylida gondermisti içinizin rahat etmesini istiyorsanız detaylı ultrasona girebilirsiniz
Snnaadayi @Dnzglsm_123 bebekte bı sorun ongoruluyorsa gidiliyor diye biliyorum gittiğiniz Dr bu konuda bilgi vermedi mi
Dnzglsm_123 Snnaadayi kan sonucum daha çıkmadı bugün verdim. Araştırmaya gidiyorum kendi doktorum peritenatolojiye gönderdi o ölçtü
Mediha99 Dnzglsm_123 inşallah iyidir yaa biz akraba evliliği yaptık teyzemin oğlu ve bizim geçmişimizde down sendromu 3 4 kişi var Allah’ın işi ama korkumuz da var
Snnaadayi @Dnzglsm_123 perinatoloji ölçümünde yüksek çıktıysa bi fikir belirtmem yanlış olur benim normal muayenede yüksek çıkmıştı perinatoloji de normal çıktı burun ölçümü de normal çıktı o yüzden korkmama gerek olmadığı söylendi
Snnaadayi @Dnzglsm_123 normal muayenede 6 mm çıktı dr perinatolojiye gönderdi ordaki Dr bebegin yüzüstü yatmış olabileceğini o yüzden ölçümün yanlış çıktığını söyledi ayrıntıda çok güzel muayene etti Dr 6 sayfalık bı dosya düzenledi bana verdi bütün değerleri ve ölçümleri gayet normal çıktı
Dnzglsm_123 Snnaadayi inşallah benim de böyle çıkar. 2.91 çok yüksek değil araştırdığım kadarıyla ama korkusu yetiyor insana