Srpaksu Kızlar Avrupa yakasında detaylı ultrason yaptıranlar nereye yaptırdınız fiyatlar çok uçukkk 😞😞
1anne2bebek__ Srpaksu gop küçükköy başarı hastanesi Salim sezer riskli gebelik ve perinatoloji uzmanı. Aynı zamanda esenyurtta bir hastaneye de gidiyor sanırım. İnternetten araştırın adını çıkıyor. 8 şubatta 1500 e yaptırdım tek gebelik. Çok ilgiliydi çok memnun kaldım
Gulsennnnnnnnn Srpaksu Güneşli Erdem Hastanesinde pazartesi günü yaptırdım. 1000 tl. Perinatolog Mahmut Güngör geliyor haftanın üç günü. Çok ilgili ve fazlasıyla detay veriyor. Gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz😌
fatmanuryasar Srpaksu devlette yaptirdim fizik tedavi hastanesi Gaziosmanpaşa perinatojiye baris boza cok tatli bi doktor herseyini benimle paylasti bebeklerimin
Nursl7 @Srpaksu ben üç ay önce bakırköy uzmanlar tıp merkezinde yaptırdım fiyatı 400 tlydi ama radyolog yaptı çokta iyi bir doktor eğer gebeliğiniz riskli değilse bir araştırın derim
Srpaksu Nursl7 yaaa fiyatı çok iyiymiş riskli gebelik değil çok şükür yarın arayıp bi fiyat bilgisi alıcam tekrardan teşekkürler 🥰🥰
Seyyahfener fatmanuryasar merhaba nasıl randevu aldınız acaba? Direk o bölüme alınmıyor diye okumuştum
fatmanuryasar Srpaksu ben riskli gebeyim o zaman hastanede yatiyodum doktordan rica ettim gun verdi canim cok iyi biri belki rica etsen verir
Nurdan2021 Srpaksu Aytül çorbacıoğlu Mecidiyeköy’de yaptırdım güz l ilgili bir perinatolog tavsiye ederim
fatmanuryasar Seyyahfener canim kadin doguma gidiyosun randevu alip yandal acmalarini istiyosun o sekilde aliniyor ben öle yapmadim o surecte hastanede yatiyodum ikiz gebe oldugum icin beni prinatoloji doktoru konturol etti bende ayrintili olmak istedigimi soledim yandalim acik degil dedim bana direk defterine yazip gün vermisti
elfcu kağıthanede fehmi yazıcıoğluna yaptırdık perinatolog fotoğraf ve video dahil 1200 vermiştik şubatın başında, yarım saat sürmüştü çok detaylı memnun kaldık