sevenanne Merhaba benim regl tarihime 2 gün var bugün kan verdim 19,28 çıktı değerim. Laboratuvarda sonucu veren kişi olumsuz konuştu moralim çok bozuldu. Uygulamaya göre 3+4 olarak gözüküyor. Bu şekilde olup değeri yükselen var mı?
Senemsu sevenanne canım 2 günde bir kan verip beta değerlerine bakman gerekiyor artış %60ın üstündeyse gebelik normal sayılıyor
Agg0207 sevenanne canım niye olumsuz konusmuski daha yeni yukseliyor yeni gebelik çok normal aşırı yüksek bir değer bekleme yani .3 haftalık falan hamilesin büyük ihtimalle bende 51 değerle öğrendim
papatya-0 sevenanne hamile görünüyorsunuz şuan hayırlısı olsun arkadaşın dediği gibi 2 günde bir kan verin artış duzenliyse hayırlısıyla olur 🙏🥰
Cananberat777 sevenanne tabi ki yükselebılır adetıne daha ıkı gün varmış bu değer çıkması gayet normal Hemsıre nasıl olumsuz konusabılır sözüm meclisten dışarı ama bagzıları gerçekten kendılerını doktor gibi görüyorlar sen canını sıkma ıkı gün sonra tekrar kan ver ıkı kat artıyorsa sağlıklıdır Allah’ın izniyle sımdıden hayırlı olsun rabbım sağ saglım kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏😊
sevenanne Senemsu Teşekkür ederim cevabın için canım cuma günü tekrar kan vereceğim çok kısa zaman önce bir düşüğüm oldu o yüzden çok korkuyorum😔
Senemsu sevenanne iyi düşün iyi olsun endişelenme❤️Benim de bir kürtajım vardı ama şu an tekrar sağlıklı hamileyim ve 19 haftalığız🤰🏻Sen kan artışını sürekli takip et güzel haberler alırsın inşallah
Hamileler Agg0207 51 değerle kaç haftalık dedi doktor ben ıkı sefer kam verdim bana hiç demedi su kadarlık hamılesin diye geç döllenme olduğum için uyuşmuyor hesaplamam çünkü
sevenanne Senemsu Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim cuma günü yine kan vereceğim inşallah her şey yolunda gider🙏🏻
Agg0207 Hamileler benimde polikistik overim var canım benimde adet tarihimle asla uyuşmuyor.31 Aralık’ta ilk günde adetimin 30 Ocak gibi falan hamile kaldığım gün aşırı geç çatlamış yumurtam ama 51 değer için muhtemelen 2-3 haftalık dedi doktorum ben kontrolde gitim ultasondanda bakmistik kese oluşmaya çalışıyordu o yüzden 😀
sevenanne Cananberat777 Cevabın için çok teşekkür ederim inşallah hepimiz yavrularımızı sağlıkla kucağımıza alırız güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim🙏🏻
eylulmihrasmom sevenanne üzüllüp kendinizi strese sokmayın. ben de 10 değerle öğrendim. 2 gün sonra tekrar verin insallah güzel yükselir :)
sevenanne Agg0207 İnşallah bende güzel sonuçlar alırım rabbim sağlıkla evladını kucağına almayı nasip etsin cevabın için çok teşekkür ederim 🙏🏻
sevenanne Bir_anne6668 İnşallah benimde öyle olur sağlıklı şekilde alırsınız inşallah bebeğinizi kucağınıza teşekkür ederim cevabınız için🙏🏻