Pamuk Kızlar burda okuyorum insanlar neler neler aşeriyor😃😃 Haftaya geliyorum asla bisey aşermedim. Ben gibi olanlar el kaldırsın 😅😅
MaviDeranHazal Pamuk cuma doğurucam hiçbir şey aşermedim 🤷♀️ canım da şunu istedi hadi yiyelim dediğim oldu ama bahsedildiği gibi aşerme hikayesi değil. Hamile değilken olduğu kadar yani 😁 yemeyince kıyamet koparmak gibi değil
femme Pamuk 2 3 kere o haftalarda oldu benim valla yiyene kadar gözümün önünden gitmedi aslında bu aşerma olayına pek de itimat etmiyorum ama oldu valla 😀😀
Novamomy Pamuk hiç aşerme olmuyor hatta arkadaşlarım canın çeker diye söylemediklerini zorla söyletsemde çekmiyor aşermek için eşimin görevden gelmesini bekliyorum galiba 🙈
Pamuk MaviDeranHazal karpuz falan diyorlar 300 500 liraya bulduk diyorlar hep merak ediyorum aşerme nasıl oluyor😄
Hilal2 18 haftaya kadar bende bişey aşermemiştim ama şimdi canım herşey istiyor hatta yemem zararlı olan herşey
Snnaadayi @Pamuk benimde 3.gebeligim bunda hiç biseye asermedim aslında bıseyler asermek kocamı darlamak istiyordum ama olmayınca olmuyormuş demek ki