Csknaz Sürekli midem bulanıyor ama hiç çıkardım sürekli bulanıyor sadece ne yapabilirim sizce 6+5 günlüğüm
Yazmelegi_ Csknaz doktorunuz ilaç versin prilam dr diye bi ilaç vermişti bana onun yani sıra da yesil elma ile haşlanmış patates iyi gelmişti
kelebekucusu Csknaz ben sabah aksam prilam kullanıyorum canim ona rağmen geçmiyor bikac saatligine hafifliyor. Tuzlu leblebi kraker yiyebilirsin yesil elma portakal dene istersen
17papatya Csknaz biz de 6+2 olduk dün bugün mide bulantisindan duramıyorum bu akşam sadece yoğurtla ekmek yemiştim az önce hepsini çıkardım randevum pazartesi günü inşallah pazartesiye kadar dayanabilirim
Gokyuzumavi Csknaz Yani ilaç içmeden dayanabiliyorsanız eğer ki normal yiyeceklerle çok iyi gerçekten
Csknaz 17papatya ben çıkarmadım ama çok kötü midem sürekli bulanıyor bende dayanmazsam doktoruma soylucem ilaç vermesi icjn
Dilo0 Bugün 9+0 olduk ve nerdeyse 2-3 haftadir sabah aksam kusuyorum bugün dahil Ben almanyada yasiyorum banada yoghurt ayran gibi seyler cok iyi geliyor
Csknaz Gokyuzumavi ilaç içmeden geçsin istiyorum ama zorlanıyorum bide oğlum var onunalda ilgilenmem gerek normal biseyle geçmezse mecbur doktoruma soylicem bisey vermesi icjn