Glsmbln Deletedmom_116 kendimi bu şekilde sanınabildim kusura bakma kime ne dedim bağrım hiç hatırlamıyorum nasıl post silmem bilmiyorum nerden siliniyor post
Glsmbln Deletedmom_116 kız kime hangi isime laf ettim bilmiomki inan hiç belirli kişiler hariç özür dileyesin de gelmiyor kendime yedirtmiyorum bu durumu
Bendenizanne Glsmbln farkındayım bir yandan sinir oldum size bir yandan da üzüldüm moderatör isimleri bilmiyorum onlar silebilir sanırım
Glsmbln Bendenizanne moderatör ne baktım bulamadım valla neyse yazarlarsa bakmam kendi kendine gider heralde. Kız gerçekten özür dikerim sana bişey dedimki bilmiyorum ama bi anda ben bu kadar yüklenince şaşırdım heyecanlıyım anne olucam ve benim kendi annem yok kendi kendimi annelik görmedim acaba olabilcemmi vs diye zaten içimde yaşıyorum bide senden anne olmaz falan bissürü şey kusura bakmayın kaldıramadım
SelmaBulut mylittlebabym direk tek devlete de gitmek hiç istemedim aynı anda odaya 3 kişi aldılar dedim yooo belkide konya da tek öyle bilmiyorum teşekkür ederim
Glsmbln mylittlebabym pardon ben sizede kızdım argo kullandım kusura bakmayın ağır geldi bi anda çok fazla ters yorum alınca özür dilerim
Meltems53 Glsmbln benim içinde detaylı ultrasona girmemek yanlış çünkü en önemli şeylerden biri. Ama üstüne biraz fazla gelinmiş aslında bu konuda sen haklıyken küfür ve hakaret ederek haksız duruma düşmüşsün. Küfür ettiklerinden özür dilemek istersen konu kapanır. Kimse kırmasın birbirinin kalbini ya.
Glsmbln Meltems53 üzgünüm gerçekten anne olma heveslerimin neşeyi aldılar içimden benimde hatam var ama inan hangi birine laf yaptım bilmiyorum görsem özür dilerim. Ama gerçekten zor ben kimseye anneliğiyle alakalı ağır yorum yapmamıştım saşkınım
Deletedmom_116 Meltems53 hah tamda doğru yorum Girmemek yanlış ama herkesin kendi tercihi Bu konuda Pp ye veyahut başka biseye bakarak yargilanmasi yanlış ki post sahibinin sinirlenip küfür hakarete basvurmsi hepsinden yanlış
Bendenizanne Glsmbln hayır bana kötü birşey demedin ama herkes yardımcı olmaya çalışıyordu anneliğe falan laf söylenmesine bende karşıyım, küfür, savunma içgüdüsü, tahrik edici konuşmalar çok oldu ondan bu kadar kaos oluştu bence
Deletedmom_116 SelmaBulut Ewet bende konyadayim devlet berbat devlet çöp Bı gittim şehir Hastanesi’ne odada birsyru kişi Soru soruyorum başkasının biseyini sekretere soyluyo doktor falan😂😂
Meltems53 Deletedmom_116 evet konu biraz farklı yerlere sapmış. Profil fotoğrafı, annelik falan gelişi güzel saydırmışlar tabi kime sen nasıl annesin detaylı ultrasona girmiyorsun desen sinirlenir. Ama asla küfür etme hakkını vermez tabii ki.
SelmaBulut Deletedmom_116 annaaa memleketim 🤭 bende şimdi Kızılay a gidiyorum artık orası daha iyi geldi bana
Glsmbln Kızlar silinebilir post kimseyi tanımıyorum herkesten tek tek özür dilerim ama çok içim acıdı uygunsuz kelimeler için çok çok özür dilerim hakkınızı helal edin ama aşırı kırıldım annelik konusu çok hassas herşeyini özenle güzelce yaptırmam lazımdı biliyorum. Belki parasızlığa sığınıyorum ama iyi bir anne olabilmek için bende bişeylerin savaşını veriyorum haklı bulduğum yer evet hastane çıkışı yerine bi ultrason vs bişeyler yapabilirdim yapmadım belki ilk anne tecrübe durumundan belki değil bilemem yaşayarak görcem ama hepinizden yek gek özür dilerim kime ne kötü konuşma yaptıysam ❣️
Bendenizanne Glsmbln burası bilgi alışverişi için çok güzel bir uygulama sıfırdan başlamak adına güzel bir post paylaşıp tekrar tanışabiliriz doğuma kadar çok uzun zaman var soracağız öğreneceğiz dertleşeceğiz💕
CmreKsidar Glsmbln böyle deyince ben üzülürüm ben asla kötü cümle kullanmadım. Tamam üzmeyin kendinizi biz sadece asla yaptırmıcam ben biliyorum tavrınıza kızdık. Birde devlette ücretsiz olduğunu söyleyenlere bile yaptırmıcam ben biliyorum dediniz. Birde kendinizi tam ifade edemediniz sanırım. Evet hevesleriniz olacak tabi ki hastane çıkışı isimli yaptırırsınız kimse karışamaz bizimde heveslerimiz var ama sağlık gerçekten önemli. Anneliğinize kimse laf edemez üzmeyin kendinizi umarım sağlıkla alırsınız kucağınıza.
znemre95 Glsmbln tamamen postu okumadım ama kimse saçmalamasın detaylı ultrasona filan girince ne olacak ne değişecek yani? Sağlıklı olduğu sürece hiçbir şey yapmak zorunda değil kimse millet delirmiş kimse kimseyi yargılamasını
Deletedmom_116 SelmaBulut akademiye gidiyorum ben ama arada şehire de gidiyorum Bı sorun olursa iki yerdede takipli çıkayım diye😂😂
Glsmbln Bendenizanne aynen valla bide benim mizaç sıkıntılı küfür sıkıntı herkes karşılık verirdi sıkıntı benim küfürle karşılık vermem yoksa kavga falan çıkmıcaktı
Glsmbln Bendenizanne sorma vallahi bende çok yere yorum yapıyorum severim öle ama hiç kavga etmedim ilk kavgam bu nasıl uygulama gahshsjsjs