Yorumları okudum, arkadaşın üslubu belki sert ve yanlış olabilir ama söylediklerinde haklı.
Siz önce maddiyat diyorsunuz, devlette yaptırabilirsin dendiğinde yeni öğrendim diyorsunuz. Sonrada hala vaktim var yaptırabilirim ama yaptırmayacağım diyorsunuz. Kendinizle çeliştiğinizi kabullenin. Anneye bırakılması gereken konu var konu var. Eğer bir birey dünyaya getiriyorsak onu tüm imkanlarımızı zorlayıp sağlıkla, sıfır riskle dünyaya getirmek sorumluluğundayız. Annesi olmanız onun için her zaman iyiyi düşüneceğiniz anlamına gelmiyor, bariz şekilde yanlış olan seçeneği seçiyorsunuz. Detaylı ultrasonda sıkıntı çıkarsa bebek aldırma gibi bir durum yok zaten o haftalarda kürtaj mümkün değil. Sadece bebeğinizde eğer varsa bir şey, doğum anında hemen müdahale edilmesi açısından gerekli olan bir işlem. Yani yukarıda yazdığınız gibi eğer sağlık problemi varsa bu illaki kusma kanama olarak size yansıyacak diye bir şey yok. Neden yarım saatlik bir doktor kontrolüne girmeyi reddedip bilinmezliği seçiyorsunuz mantığını anlamadım sadece soruyorum? Tekrar söylüyorum para yok para demişsiniz, tüm devlet hastaneleri ücretsiz yapıyor anlamıyor musunuz anlamak mi istemiyorsunuz?