Sedoss5 Herkese merhabalar ayın 27sinde tüp bebek transferim vardı 2 embriyo çözülmüş ve bana sordular tek mi olsun iki adet mi embriyo transfer edelim diye bende 2 adet dedim ikiz olma olasılığı nedir
Limeha Sedoss5 embriyoların kalitesine bağlı biraz da nasip kısmet işi benim biri iyi kalite biri düşük kalite koyulmustu ikisi de tuttu
Sedoss5 Sema_28 aslında 35 yaş ve üstüne 2 embriyo transfer ediliyormuş fakat embriyo 2 adet dondurdukları için 1 tanesi boşa olacaktı bende 2 adet transfer ettirdim doktorlar genelde size bırakıyor çoğu doktorda 2 transfer yapmıyor
symabskrt Nasip işi canım ben 5 kez iki embriyo transferi oldum 2 negatif bir dış gebelik bir düşük oldu en son tuttu ikiz kızlarımı bekliyorum rabbim gönlüne göre versin 🙏
Minsanne Sedoss5 merhaba. İkizler için ayrı fiyat mı oluyor siz toplam ne kadar ödediniz bir de cinsiyet belirleme hakkı yok sanırım değil mi
Sedoss5 Minsanne fiyat ayrı olmuyor ben Sakarya adatıpa gidiyorum embriyo dondurmak için 7,500 tl aldılar onun öncesinde tüp bebek işlemi için 20 bin tl aldılar ekstra kan verme gibi işlemler içinde ücret oluyor bir tek muayne ücretsiz oluyor
Sedoss5 [silindi] hayırlısı olsun acaba tek yada ikiz tuttuğunu kanda mı öğrendiniz yoksa ultrason da mı