Bebiskosuu Çin takvimi Rus takvimi kolay bi hamilelik geçiriyor olmam mide bulantımın olmaması burada isimleri çok bilinen cinsiyet tahmincilerinin erkeğe işaret ettiği bebeğim kızmış ben hep kız hissediyordum zaten emin gibiydim o yüzden bence annenin hissettiği oluyor 🫶🏻 Keseye göre vs de hikaye bence çünkü aynı ultrasonda cihazı kaydırırken bile bazen uzun bazen yuvarlak görünüyor 😅
pelinden Bebiskosuu benim de oğlum bütün yöntemleri ters çıkardı 🙈😂 mide bulantım çok oldu, çin takvimi kız diyordu, buraya usg fotoğrafını atmıştım çoğu kişi kız demişti, ekşi tuzlu şeyler yemeyi çok severken tatlıya biraz daha uzaktım 😊
Bebiskosuu Kafa yapısına göre kızlar daha sivri alınlı alıyor erkekler yuvarlak oluyor küçük haftalar yok mu 7 falan
Minik0222 Bende hep en başından beri erkek hissediyordum ilk öğrendiğim andan beri ama kafa yapısı vücut şekli biraz kıza benzetti doktorumuz benimde gönlüm kaydı biraz kıza. Bitane oğlum var birde kızımız olsun çok isteriz 🌺
Bebiskosuu Minik0222 ayy ben çok bilmiyorum ki ama anlamıyorum pek ultrasondan bi çok küçükken kesenin neresinde durduğuna bakıyorum ezbere bilgiler 😅
Bebiskosuu Minik0222 karından ultrasonda sağda olursa kız solodaysa erkek diyorlar o yüzden sizinkine kız diyorum ben 🙈 benim ramzi tuttu bu arada bebeğim de böyle sağ alttaydı
Bebiskosuu Mr29 doktorunuz haklı bu tahmin yöntemlerinin hepsi Eğlenmelik onca eğitim almış bi doktordan fazlasını biz bilemeyiz ☺️