Beybiliboy Merhaba arkadaşlar ilk gebeliği erkek bebek olanlar tam günündemi doğum yaptınız yada gününüz geçti mi? :)) herkes erkek çocupu geç doğar diyor doğru mu?
Merve201119 Beybiliboy canım ben ilk gebeliğimde erkekti ve 36 da Doğum yaptım erkenden sancım suyum nişanım hepsi birden geldi
behrem ben daha doğurmadım ama eşim 8 aylıkken doğmuş mesela, bu tarz genellemelere pek inanmıyorum. çevremden 2 arkadaşım da zamanında doğurdu hatta komşumuzun kızı 38. haftada doğurmuştu oğlunu
Beybiliboy Drkmls benimde 33 gün kaldı çok merak ediyorum:)) herkes erkek çocuğu geç doğar gün alır falan diyo sinirim bozuluyor 😅
Merve201119 Beybiliboy yani öyle erken Doğuma sebep olacak bi problemim yoktu ama bir anda geldi sancım suyum gittim direk aldılar doğuma
parasetamoll Beybiliboy bizim erkek ama 30dan beri gelmeye niyeti var hani bu erkekler geç doğar diyenler çıksın ortaya 😂
Batuska Tam zamaninda dogurdum 39+5. son zamanlarda o kadar cok 42 yi goren kiz bebis gordumki .yani erkek gec dogar kiz erken gibi bi genelleme olmaz bence
Haticekale İlk çocuğum erkekti ve 10 gün fazladan bekledik. En sonunda miyad aşımı diyip yatırdılar ve suni sancıyı dayadılar. Ha doğurabildim mi hayır 😂
Sumeyyye Arkadaşım geçen gün 37 de doğurdu. Bende 35 haftalıkken geliyodu oğlum ama durdurdular şuan 37 🤷🏼♀️
Cnnakbb Benim ilk oğlum tam 40 haftasını doldurdu ikincide 39 da sezeryan oldu olmasa gelecek gibide değildi zaten ama kuzenimiz kızdı ve 42 haftalık doğdu bu kişiye gebeliğe bebeğe göre değişir cinsiyet farketmiyor bence