guzelanne01_ Seğirmeler oluyordu sonra hareketleri netleşti maşallah bazen az bazen çok oluyor normalmi bu haftalarda
Sahnedekimadam guzelanne01_ Benimde öyle , ayakta hissetmiyorum.Oturunca , yatarken birtek ne zaman uyudu ne zaman uyandı anlıyorum :)
guzelanne01_ defneemom sağolasın canım içime su serptin Allah razı olsun. sürekli korku içinde oldum 2 gebeliğim ama 12 yıl oldu depremzedeyim maraşta doktorada gidilmiyor
guzelanne01_ Eylulkelebegi ya sağolasın canım günlük hamd olsun hissediyorum ama bazen çok bazen az biraz durdu gibi sanki🙈Hamileliğin hem aşırı güzel yanı hemde en stresli yanı
Sahnedekimadam guzelanne01_ Şuan rahatlar yerlerinde benimki baya boylu boyunca uzanmış :) sıkıştıklarında daha çok hissederiz . Şuan yüzüyorlar🙈☺️
guzelanne01_ Sahnedekimadam ay benim oğlumda aynı ☺️yüzünüfe göstemiyor sürekli kapatıyor Ya bilmiyorum karektrr benzermi ama aynı eşim gibi geliyor bana oğlum resim çekilmeyi sevmez sakindir sanki aynı öyle gibi🙈
Sahnedekimadam guzelanne01_ Kız bebekler göstermiyor derler ama bu aralar erkekler saklıyor kendini☺️
guzelanne01_ Sahnedekimadam yok canım göstermiyor cinsiyetini erkenden öğrendim ama yüzünü asla göstermiyor🙈Kızımda hep görürdüm yüzünü