Tecrübelerinizi paylasirmisinz 🙏nasıl beslendiniz nelere dikkat ettiniz 🙏
Transfer sonrasi nelere dikkat ettiniz
Sevilmom teşekkür ederim🙏
Sinemce__ 3. Gün duşumu aldim , protein sebze kuruyemiş ağırlıklı temiz beslendim. Paketli gida, baharatlı, kızartma türü yemedim, kabiz olmamaya gayret ettim kayısı hoşafı yapmıştım oncesinde bol su ve onu tükettim. Bir dilim sadece sabah tam buğday, ekşi mayali ekmek yedim ben. İlk gün dikkat ettim ertesi gün evde rutin işlerimi yaptım. Agir kaldirmayarak, uzanmayarak tabi🤗 umarım her sey gönlünüzce olur
Sinemce__ ben ilk transferde hiç dikkat etmemiştim üç günden sonra normale dönmüştüm ondan mı bilmiyorum negatif sonuçlandı. İkincide test gününe kadar duş almadım, annem geldi yanıma yemek temizlik vs her şeyi o yaptı ben çoğunlukla yattım uzandım. Evin içinde yürüdüm, bol su içtim ceviz fındık badem avokado tükettim her gün yumurta yedim şimdi 6 aylık olcaz çok şükür. Kabız olmamaya dikkat et ıkınmak iyi değil. Bide her gün dua ettim tesbih çektim falan işte tedbir bizden takdir Allahtan😊 umarım pozitif sonuç alırsın
2022bebeki teşekkür ederim kayisi hosafi ben de yapayim🙏😊🤲
Hadya maşallah 🤲dualarinizi beklerim🤲🌸 teşekkür ederim doktora soracam ama merak ediyor insan😊
minikmucizemmmmmm masallah dualarinizi beklerim🤲😊cok teşekkürler bizim aileler bilmiyor o yuzden eşim bakabildigi kadar artik 😊
Sinemce__ şifa olsun inşallah incir, kayısı çok iyi geliyor ❤️
Trsfer olduğun şehirde 2 gün kaldım yattım gezdim yemek ne yiyorsam onu yedim. 3 gün duş aldım ılık diyer günler valla gezdim tozdum ev işi yapmadim ama yemek yaptım yatmadım özellikle hatta unuttum bile çok şükür Rabbım nasip etti. Tutucaksa tutuyor tutmicaksa ne yersen ye tutmaz istersen 12 gün hep yat. Doktorunuzu dinleyin.
Hadya çok sagolun🌸🤲🩷
Ozge56 teşekkür ederim çok heyecanlıyım dualarinizi beklerim🤲🩷🌸
ben transfer gunu dinlendim. ertesi gun yuruyuse ciktim. agir ve yoruyucu olmayacak sekilde minik yuruyusler yaptim. hareketsizce yatmanin kanitlanmis bir faydasi yok. bir de bol bol nar suyu ictim. vucutta ve rahimde detoks etkisi yaratiyor :)
Sinemce__ valla ben aşırı kasmadim ama ağır iş yapmadim bol bol dinlendim tabi kaşar muz falan iyi gelirmiş biraz onlardan yedim tabi hepsinden önce bol bol dua ettim yer gök dua ezerine sonuçta.cok şükür pozitifi gördüm umarım sağ salim kucağıma alirim