Btlabk Mrvkurt tiroid hamilelige engel ama yüksek olursa kardesim benim tiroid hastası ömür boyu ilaç kullanacak doktor kontrolünde hamile kalması lazım yanlıs bir deger söylemek istemiyorum degeriniz yüksekse kalmazsınız doktor kalırsınız dediyse kalırsınız demekki o kadar yüksek degl doktor daha iyi bilir 😃
Btlabk Mrvkurt kardesime bile son kontrolünde doktor demiş degerin düşmüş hamile kalabilirsin her an dikkat et benim kardeşim ömür boyu ilaç kullanacak olur böyle seyler cok takılmayın yüksek ise düşer
Mrvkurt Btlabk Çok gecmiş olsun canım kardeşine de rabbim şifa versin inşallah bana da 🙏🏻😕 3.4 gibi bişeydi sanırsam tsh, aslında haşimato dedi ilk kez karsılastım bilmiyorum o yüzden. 1 ay oldu hemen hemen kullandım ilacı bakalım nasip olsun inşallah 🥰
Susamtohumununannesi Btlabk yalnız ilaç başlarız dediği değerler çok yüksek ben hipofiz adenomdan ameliyat oldum ve değerim 98 falandı
Meva42 Hazalert yaaa Allah kucağına almayı nasip etsin , birazda olsa içim rahatlıyor sizlerin yorumlarını gördükçe