Busel Mucizem33 bende lcwden o attığımı aldım bide düğmeli başka aldim lcwden olam citcitli canim rahat olur sana
Summerwine Mucizem33 yakası geniş bir şey de bakabilirsin.Yani düğme zaten emzirmeyi kolaylaştırmak için.Bir t-shirt bile giysen yakası geniş bir gün hastanede idare eder seni.Eve gelince zaten sıkıntın biter☺️
Yagmurp_ Mucizem33 lcw de lohusa takımı yazarsan çok güzel çıtçıtlı pijama takımları var canım ilk alışverişte çok ind veriyor üstelik
Nevaninannesi Mucizem33 keşke yapmasalarmış tabii çocukluk. Bebek kıyafetlerinde de çokça var aslında. Umarım miniğinizle bu korkunuz da geçer ☺️
Mucizem33 Nevaninannesi geçmez hic sanmıyorum kizim 10 yasinda hic düğmeli giymedi kendisi de alıştı bazen benim yerime kendisi dokunuyor anne sen bakma ben hallederim der
Mucizem33 Zeynep_imveAnnesi ya benim ki korkudan baska birsey hani nasil desem sevmediğiniz hayvani düşünün onun gibi bir his ne bakabiliriyorum ne dokunabiliyorum
Mucizem33 Esraliiii yo citcitli hepsi hic düğmeli almadım ztn cevremde herkes biliyor düğmeli kimse de hediye getirmez. Kardesimin eşi alıyormuş hediye kardesim düğmeli alma o dokunamaz demiş. Kadin beni aradi saka sanmış ama gerçek demistim
Mucizem33 Zeynep_imveAnnesi malesf oyle bir oluyor ki imkansiz dokunmasi kuzenlerimde inankazlardı artık benden cok onlar dikkat eder benim için
Gzmmm123 Mucizem33 ablamın da düğme fobisi var asla düğmeli bişey almaz gömlek vs hiç giymez almaz dokunmaz da 😬
BenimKucukYazCicegim Mucizem33 yani küçücük düğme ne gibi travma yaşadabilir ki sana fobi oluşturacak kadar canım?
Mucizem33 BenimKucukYazCicegim iste oncesinde de sevmiyordum kuzenlerimde agzi dolusu dugme koyunca çığlık ayıp bayılmışım . Şimdi herkes dikkat eder bana çevrem bu konu da