Sevvl Kızlar sezeryan için hangi korseyı alabılırım neler aldınız nereden aldınız ise yarayanlar resim yada nerden aldığını yazabilir mi🌺
Edafmo Sevvl canım ben korse almadım onun yerine sıkılaştırıcı tayt aldım milladan. Çok sıkı hemde bacaklarımı kalçamı göbeğimi çok güzel toparlıyor
2aslan_annesi07 Sevvl canım şu belden bağlananlar varya onları tavsiye etmem bir süre sonra katlaniyorlar yada kayıyorlar ben iç çamaşırlı aldım bı arkadaşım satıyordu hem kalcaniz vs de toparlanmış olur bu sekilde
Sevvl Edafmo ikisinidr alsam olur mu kiz heryerım dağıldı da🥲😂 her an dogurabiliriö çok acil resım site ismi söyleyın kxkx
Xxx0101 Sevvl trendyoldan mistirik isimli satıcıdan paçalı korse aldım ben doğum yapalı 3 hafta oldu çok güzel topladı hemen küçük bedenine geçtim bile🙏🏻
Edafmo Sevvl bunun iki farklı rengini aldım canım. Ben evdeki olan korseleri den kullanmayı denedim ama çok kullanışsız geldi bana niyeysr rahat edemedim. Bu taytlsr daha iyi geldi bana
2aslan_annesi07 Sevvl yani kilod lu canım 😁 tayt almak istemedim bacaklarım iyi sadece biraz kalçada büyüme var ve havalar sa isiniyor zaten lohusayken de sıcak basıyor göbek üstüne kadar giyiliyor
Sevvl 2aslan_annesi07 senın bacaklar iyimiş benim üstte bisey tok bacağım kalçam popom davul oldu bütün kilom oralarda😂
hayalperest2310 Edafmo kız tayt beni toparlamaz ki her işe yarıyor mu ki bende belden korseler var almayı düşünüyordum
Edafmo hayalperest2310 belden korseler kullanışlı değil. Eğer illa korse alacaksanız külot gibi aşağıdan göğüs altına olanlar var onları tercih edin bence🥰