Royem62 teşekkür ederim kuzum .
Bende bu konuda çok zorlandim çünkü hiç bilgim yoktu.
Önce kadın doğum bölümüne gidip aşılama yaptimak istediğini söylüyorsun sonrasında bazı tetkikler istiyr sendeb şuan onları hatırlamıyorum.
Sonrasında zaten tüp bebek merkezine gidiyorsun adetin 2 veya 3.gunu gittim ben sonrasında muayne oluyorsun.
Doktor benden gonal f , catlatma iğnesi ve klomen almamı söyledi.
Adetin 3. Günü Pazartesi gitmiştim doktora o gün klomen başladım
Cuma günü kontrole gittim o akşam gonalf göbekten iğne vurulmaya başladım 3 aksam vuruldum ben pazar günü gece 12de çatlatma iğnesi yaptim böyle söyledi hemşire bana (kişiden kişiye göre bu iğneler ve milimleri farklı olabilir ben 3 gün kullandım ama orda 5 gün kullanan da vardı) salı günü sabah gittik tuvalete sıkışık bir şekilde ve tok karnına gel dedi doktor ve o şekilde gittim. Sabah eşimden örnek alındi sonrasında aşılama yapıldı bana o esnada normal muayeneden hiç bir farkı yok ağrı sızı asla olmuyor. İşlem 5 dakika sürüyor sonra 15 2o dakka yatmani istiyorlar daha sonrasında kalkıp normal hayatına dönmeni istiyor doktor bunun dışında ben sadece çok ağır iş yapmadım geri kalan günlük hayatıma döndüm yarin test yapacağım inşallah. Rabbim emeklerini boşa çıkarmasin inşallah gönlüne göre versin.