Bebekliannee Bademmm eşimde bana bunu teklif etmişti kızımda. İkinci senin adını koyalım diye ama kızımın adı İkranur. Benim adım da yanına gelince çok uzun oluyordu 🤷🏻♀️ Ee simdi bu erkek daha bı uzun 😃😃
Ipek_2017 Önceden kayınpeder isimleri sorukuyordu koysammı diye 😀 şimdi kocalar Benim fikrim ben koymazdım. oğlumun adı MUHAMMED Çınar 💙. Çınar diyoruz genelde okulda vs o şekilde. Tabi sizin içinize siniyosa sorun değil 🙏🏻
Simsim06 Bebekliannee canım Allah nasip ederse benim de oğlum olacak ismini Ali Kayra koyacağız inşallah 😊 elimin ismi Muhammed Ali herkes eşinin ismini mi koydun diyor ama eşimin isminde ziyade hz.Ali nin ismi diyorum ben de bir sıkıntı çıkmaz inşaAllah sizde de 😊
Bebekliannee Maşallah bu post sayesinde ne kadar çok kişi eşinin ismini oğluna vermiş olduğunu gördüm. Tek olmadigima sevindim İsimleriyle yaşasın yavrularımız 🤲🏻🥰
Bebekliannee minik_koala_ve_annesi bence biz anne baba ne olarak cagirirsak çevre de onu çağırır diye düşünüyorum . 🤷🏻♀️ Hep öyle gördüm çevreden
arirangg Bebekliannee Siz zorlanır mısınız bilmiyorum da çocuğunuz okula gittiğinde girdiği her denemede bu iki ismi ve soyadınızı birden optiğe kodlamak zorunda kalınca kendisinin zorlanacağı kesin 🥰
3MelekAnnesiiii Bebekliannee 🤣🤣 ona ozel mi yapildi koy gitsin hem bak ilerde mesela ali dedin ikisi birden kosup gelcek🤣🤣🤣 ne guzel hahahaha iyi fikirmis haa ben bu yapcam oglum olursa isimini koycam🤣
arirangg Bebekliannee Sanırım o kadar da eskilerde kalmamış olacak ki bizim öğrenciler hala kendisi kodluyor😊
Bebekliannee arirangg sınıfta yapılan denemelerde evet kendileri kodluyor ben topluca resmi yapılan sınavlarda demek istedim 😃
Yuliaece ilaydacemiko Çok güzel kızınız olursa ismini alev koyun derdin ama erkekmis sanırım ateş güzel isim ateş ismini yanına uygun isim bilmiyorum ama cem biraz ters kaçıyor sanki😄🥰