3Tospikannesi Gamzefarukk ben 7 haftalıktım 7 kilo aldım haftada 1 kilo alıyordum 😂 sonra bulantı bir başladı 3 kilo geri verdim şuan sabit kaldı bulantım bitti sayılır ama iştahım pek yok 😊 doktorlar öyle diyor ki daha fazla yemeyelim 😂
Derya0-7 Gamzefarukk 31 hafta 10 kilo aldım. 12,5 kilo zaten alınacak kilo dedi doktorumuz. Ben 13 diye hedef koymuştum bakalım başarılı olucak mıyım 😂
SKayaa Haftadayım hiç bulantım olmadığı için aman bebeğime şuda yarasın buda yarasın diye diye yadiklerim kaynaklı 4 kilo şimdiden aldım …acaba gebelikte diyete girilir mi girilirse bebeğe bir zararı olur mu onu merak ediyorum çünkü böyle giderse çok fazla kilo alacağım gibi geliyor
Gamzefarukk SKayaa canım zaten genelde yararlı şeyler olarak meyve sebze tüket bolca diyet yapma ama ekmeği makarna pilavı kes ama sulu yemek kaşıkla istediğin kadar ye çok yemek bebeğe fayda sağlamıyor aksine sen ağırlaşırsın
MadameHappy34 Gamzefarukk 31+0 60 ile öğrendim bu sabah 67.400 gördüm :))) en son 29+5 de bebis ise 1.440 gramdı.
Elzsy2023 Ben bu kilo işini anlamadım zaten. 15. Haftadayım 69 la hamile kaldım. Zaten normal kilomun üzerinde hamileydim. 5 kilo almışım. Hayır yediğimde eskisiyle aynı