Gamzefarukk Esraliiii sizinde çok güzel bence doğuma az kalmış zaten rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ❤️🫶🏻
Daisy0000 Gamzefarukk Bana da hızlı gitmişsin dedi ama istemsiz alıyorum,sağlıklı besleniyorum, aşırı da yemiyorum ama alıyorum ilginç bir şekilde.. 49.5ile hamile kaldım
2kidsmoms Gamzefarukk boyunuz kaç doktor gayet iyi gidiyorsun dedi bana aynı başlamışız aynı hafta ve aynı kilo 😄
Gamzefarukk 3Tospikannesi ama bazıları ilk aylar alır son aylar almazmış sizdede öyle olur belki ve çok da iştahım açık 4.5 kg a bile doktor çok diyor 6 aylık hamilelikte
3Tospikannesi Gamzefarukk ben 7 haftalıktım 7 kilo aldım haftada 1 kilo alıyordum 😂 sonra bulantı bir başladı 3 kilo geri verdim şuan sabit kaldı bulantım bitti sayılır ama iştahım pek yok 😊 doktorlar öyle diyor ki daha fazla yemeyelim 😂
Gamzefarukk umena olsun bebişler sağlıklı olsunda verilir bazen ödem oluyor benim bi arkadaşım 3 aylık gebelikte bile çok aşırı şişmişti ödem oluşmuştu yapıyla alakalı ama sonradan gidiyor sıkılmayın hiç
umena Gamzefarukk ya canımı sıkmıyorum zaten zayıf hamile kaldım su an baya beğeniyorum vücudumu insaallah en fazla 10 kg veririm gerisi kalsın 😹😹
moooms beyzacmvrc bende doğuma kadar ne olcam diye korkuyorum ama ilk aylar çok mide bulantım vardı şuan hep açım😢
Sedavedoga Gamzefarukk Haftalık hamileyim 1 kilo almak üzereyim yoksa bu zamana kadar hiç kilo almamıştım son gittiğim de doktorum kızdı hatta hiç mi yemiyorsun diye 😂
beyzacmvrc Gamzefarukk yani ne çok ne fazla bence de son haftalarda çok alicagimiz için keşke daha az alsaydm diyorum yinede 🤭 ama sen çok almamissin gayet iyi maşallah ❤️
Paramedik16 Gamzefarukk 28 haftalık doğum yaptığımda 20 kilo almıştım hsjsjsjs sizin ki çok normal bizimkilerde ikizdi gerçi ondan olabilir
Gamzefarukk Paramedik16 evet bencede o yüzdendir 🥰❤️ 28 haftalık mı doğdular Allahım hayırlı ömür versin 🫶🏻