Gul2328 Ben Sultangazi Haseki de yaptırdım filiz hanımdı doktorun ismi dedikleri gibi kadın doğuma gidip perinatoloji bölümüne kayıt açılıyor daha sonra randevü alabiliyorsunuz ben mhrsden aldım çok da memnun kaldım
Gmzctnn butterfly4 merhaba. Haftalardır uğraşıyorum hiç bir şekilde alamadım Zeynep Kamile detaylı USG randevusu 😏 şuan 22 haftanin içindeyim haftaya nasipse özelde yaptircam mecbur. İstanbul genelini de her defasında sorduğum halde kesinlikle alamadım.
Gul2328 33begum 30 dakika sürmüştür aşağı yukarı. 18 haftalıkken yaptırdım bebiş biraz küçük olduğundan tekrar çağırdı 6 martta tekrar gideceğim
33begum Gul2328 evet anladım bende 17 haftada oldum ama sayılmaz dedi bir ay sonra ayrıntılı bakılacaktı bu zamana denk geldi
33begum butterfly4 perinatoloji olarak ama sistemden açıyorlar onu alabilmeniz için önce orda gebe muayenesi olmanız lazım sonra oluyor
butterfly4 @Gmzctnn ben de İstanbul genelinde aratıyorum ama bulamıyorum ben anlamadım, özelde fiyatı ne kadar canm
Rwerdst butterfly4 hastaneden hastaneye değişiyor. Ben bağdatta bir klinikte yaptırcam doktor önerisi 1400 tl. Kendisi Zeynep kamilde bir şey ama ney bilmiyorum 😂 doktorum anlattı da dinlemedim sanırım orayı 😂😂
Gmzctnn butterfly4 ben Maltepe deki bı özel tıp merkezinde 1000tlye buldum haftaya nasipse orada yaptircam.
Feride_eymen2 butterfly4 ben direk perinatoloji bolumune aldim haftalik olara ayniysan bakiyolar bende sadece detayliya gittim oraya ikiliyide okmeydaninda yaptim