Gln0110 Dilsay benim de benim de 40ım çıktığı gibi hem de😁 her ay da olabilirsiniz bu arada süt kalitesini de artırıyor
Dilsay Gln0110 her ay iyi degil diye biliyorum sanirim hatirladigim kadariyla en uygun olan 6 ayda bir🙈
Dilsay Burnumageliyoduslkmsn Bugün tam 26 haftalık olduk🥹Kız bilmem mi o faydalari esim fizyoterapist cok guzel yapar hele birde ustune akupunktur yemin ederim varya mük👌🏻6 ayda bir yapiyordum o kadar vucudum rahatliyordu ki ama maalesefki 8 ay olacak yapmadim😕Bir insan hacamat aserir mi ya😅Ben aseriyorum😂
ArvenMom Dilsay ben belime değil de boynuma ve kol omuz hizalarıma yaptırmıştım duramıyordum ağrıdan ağlıyodum bana iyi geldi o gün bugündür ağrım kalmadı kadına özelikle sordum sakıncası olur mu diye sadece üst kısıma yaparım alt bölgelere ellemem demişti
Dilsay Burnumageliyoduslkmsn evet canim 16 haftalık iken öğrendik biz☺️12 haftalık ikende doktorum joker hakkini erkekten yana kullanmisti aynen oyle de cikti💙Sizin belli mi ?
elifcicek_07 Bende akşam eşime ağladım nolur beni bir kerecik bi kütlet diye zararsız ve işe yararsa bize de haber verin :)