Aleynanur Oğlumda cam biberon almıştım bir ay sonra kırdım yıkarken doğacak olan kızıma plastik istiyorum cünkü kırılacak biliyorum kaliteli marka alsam sorun olur mu bebişe fikir almak istedim 😕
Edafmo Aleynanur plastik biberonlar bizim su içtiğimiz sıradan plastikten üretilmiyor canım. İçin rahat olsun onlar sağlıklı plastik oluyor
Zehragniken Aleynanur lansinohu tek geçerim. Kızım 6 aylık oldu hala onu kullanıyorum asla başka biberona gerek duymadım
bsnrd Aleynanur bende önce cam aldm sonra kırıldı plastigini aldım lansinoh.kizim bir yaşında hala kullanıyoruz 🤗
DnzTnr Aleynanur ben henüz doğum yapmadım ama lansinohu çok duydum ikili seti var onu alcam bende lazım olursa diye mama için olmasa bile su içmesi için illaki biberon kullanirim ben
Tusemciiim Yenidoğan bebek için neden biberon ihtiyacı duyuyorsunuz ki? Yanlış anlamayın sakın beni, biberona ihtiyacı yok emecek gözüyle bakalım eğer illa verilcekse kaşıkla verilir 🤔 ha çok gerek duyulur süt gelmezse o zaman biberona başvurursunuz ☺️
Aleynanur Tusemciiim yaşadığm yer de marka biberon yok ancak internetten istemem gerekiyor bir de ilk oğlum da sezeryan oldum bir hafta süt gelmedi biberonla mama vermek zorunda kaldım eğer biberon olmasaydı aç kalırdı veya kötü bir biberonla vermek zorunda kalırdım o yüzden bulun durcam yanımda her ihtimale karşı 😌
Aleynanur Edafmo Zehragniken bsnrd içim rahatladı biraz tavsiyeler için teşekkür ederim alayım bulunsun yanımda 😍❤
Burnumageliyoduslkmsn Ya kızlar benimde ilk hamileliğim elektrikli süt sağma makinam var ablam vermişti arada yorgun düşerim bişey olur falan diye arada eşimin bakması gerekir sağıp kaldırırım biberonla ısıtıp iciririz diye düşünüyordum kolaylık olmazmi ne düşünüyorsunuz bu konuda
Edafmo Burnumageliyoduslkmsn bence mantıklı düşünüyorsunuz. Hem sağdıkça sütte artar. Ben mesela pazar günü sağıp bıraktım eşime çarşıya gitmem gerekiyordu acil, ben gidip gelene kadar eşim baktı bebeğime. Ya da bebekle dışarı çıktığımızda sağıp yanımıza alıp dışarıda çok rahat verebiliriz.
nilsmomy Burnumageliyoduslkmsn Ben öyle yapıyorum canım haftada bir gün annem geliyor süt sağıp bırakıyorum gece bakıyor bende dinlenmiş oluyorum
Nilsss1907 Aleynanur Geçen hafta salı spinal sezaryen yaptım 38+5 te. Sütüm malesef daha yeni yeni geliyor. Hastanede geçirdiğim 2 günde süt müt yoktu mecbur mama verdik. Hem kaşık biberon hem de normal biberon alıyor benim bebiş. Philips Avent cam olanından çok memnunum iyiki onu almışım diyorum. Bu arada sezaryen olacaksa kesinlikle bestlak damla alın süt arttırıcı bana doktor yazdı onu içtikten sonra sütüm geldi.
cansualisa Aleynanur lansıhonnn kullanıyordum çok güzel fakat phılıpsleee tanısana kadar emiyor sütümü veriyorum gece de 2 ölçek gerekli geceler de 48 günlük
Svlgnr Umarım kullanmak zorunda kalmazsınız. Onlar plastik değil gıdaya uygun maddeden yapılıyor. Lansinoh çok önerilmiş ama o biraz yenidogan da sıkıntı olabiliyor çünkü kendi akışı var. Bu da meme reddine yol açabilir. Philips avent anne memesine yakındır bebek emmek için çaba sarfeder ve meme reddi yapmaz. 4 buçuk yaşındaki oğlum için onu kullanmıştım. Mama meme bir arada gitmek zorunda kalmıştık. Meme reddi yapmadı. Tavsiye ederim
nilsmomy Aleynanur Bende sezaryen oldum 3. Gün geldi sütüm ama biz mamayı şırınga ile berdik meme reddi olmaması için zaten doktorukuz ve Doğum kocumuz boyle önerdi ilk ay biberon önerilmiyor. Ha illa kullancam derseniz avent veya lansinoh alabilirsiniz. Benim bebeğim ikisini denkullandı ama lansinohu daha çok sevdi kolay kavradı. Ucu anne memesine daha yakın şekil olarak. O yüzden öneririm
esr07bl Aleynanur ben como tomo aldım canım yüksek fiyatlı ama kırılma derdi yok silikon çünkü. Ağzı falan da baya geniş biberon temizleme fırçasıyla uğraşmaya gerek yok el girebiliyor içine. Anne memesine de baya yakın akışı az olan meme ucu var. Yurt dışında baya öneriliyor hemde antikolik özelliği var