CmreKsidar Eceecim şimdi benim suyum az ya iyice azalırsa sezeryana alır diye hiç bisey konuşmadık sağlıkla gelsinler insallah ☺️☺️
Songulars13 busranur_19 bende sezaryenden sonra normal doğum istiyorum ama doktorlar yapmıyor size bir şans sunuluyor bence geri çevirmeyin en sağlıklısı normal doğum
Fts-fts11 busranur_19 bence tercihinize saygı duymalı o sizin yaşayacaklarını yaşamayacak sadece yön gösterip destek olacak bütün acıyı sanciyu siz cekeceksiniz kararlılıginizi belirtin
as_af busranur_19 özelde böyle doktor bulmuşsun ne şanslısın kız. Allah herkese nasip etsin. Biz genellikle bahane uydurup sezeryana sürükleyen özel hastane doktorlarini okuyoruz/duyuyoruz
as_af busranur_19 bence sezeryan diye şartlandırma kendini. Hayırlısı ve en kolayı için dua et ve akışına bırak. Sezeryanıda hafife alma derim
Fts-fts11 Calasun çevremde bu kadar çok böle düşünen insan çok ki hamileliğim 29 haftai ve hala normal doğumu anlatmak isteyen sormadigim halde kendi dogumlarini zorla hissettirmek isteyen anlamıyorum bizler birer bireyiz kendi sağlığımızı bizde düşünüyoruz