Bukii2722 Hamileliğinde kokoreç yiyen var mı kızlar. Canım deli gibi kokoreç istiyor ama endişeliyim biraz. Doktoru yiyebilirsin diyen var mı yada kendi yiyen bu konuda ne düşünüyorsunuz?
Busel Bukii2722 yemedim bekliyorum dogurdugum gece yicem😂😂 geçen eşimle onun anlasmasini yaptim hahaha yeme diyorlar malasef
Tubaa41 Bukii2722 yedim canım aynı postu bende açmıştım hatta. Kararında yediğin sürece hiç birşey olmuyor allahın izniyle. Sürekli yemiyoruz sonuçta kendini hiç birşeyden kısıtlama az az ye bence
CmreKsidar Bukii2722 sakatat yasak ama benim aşırı canım cekmisti çeyrek ve aşırı iyi pişmiş yemiştim bir kere
mayaden Bukii2722 güvenilir bir yerden çeyrek yemiştim hiçbir sıkıntı yok şu an ❤️ ciğerde yedim, şu an benimde taşlık çekiyor Bi onu yemedim yesem mi diye düşünüyorum 😄
Seyma-95 Bukii2722 Allah Allah ilk defa duydum hatta deniz ürünlerinden dr bir çoğu yasak dinlediğim doktorlar sakatatlarda yasak dedi bilemedim
ilaydacemiko Toxoplazma riski yüksek olduğu için yememek gerekiyor bu arada bir kereden bir şey olmaz diyenleri anlayamıyorum bazı şeyler bir kere olur. Canımın çektiği hiçbir şey bebeğimin sağlığından önemli değil.