Kızlar, 4 yıl önce ilk kızımda da kaynanamı-kayınpederimi-kaynımı-görümcemi hepsini isim konusunda eşim fikirlerini alalım demişti. O zaman da bizim bulduğumuz her isme köpek adı gibi, o nasıl isim okulda dalga geçerler büyüyünce vs. diye hepsine bi kulp bulmuşlardı, en son eşim sinirlenmişti artık naparsanız yapın koymuyorum isim falan dedi sonradan ben konuştum eşimle sen ne istiyorsan o olucak dedim. İkimiz bulduk istediğimiz ismi koyduk, kaynanam o zaman da kendi annesinin adını koyalım istemişti. İkinci gebeliğim 4 aylığız, buda inşallah kız olucak. Geçen gün gene aynı şekilde annesinin adını koyalım istedi. Bende eşiminde benimde kimsenin adını koymak istemediğimizi söyledim. Eski isim falan da değil yani güzel adı var ama tek torun eşim değil, tek kızda bizde değil. Hiç birisi koymamış bana gelince mi koy oluyor. Kaynanamlar bana karşı iyimser olsalardı, benim arkamdan lafımı etmeselerdi gene koyardım. Ama bana karşı olan davranışları arkamdan konuştuklarını bildiğim için gerek yok. Bu bebeğimde kimseyi karıştırtmicam. Benim annemde kaynana üç gelini var, iki tane torunu var oğlanlardan hiç birine karışmamıştır. Çocuk sizin çocuğunuz ne koyarsanız koyun dedi, bize de aynı şekilde eşim benim annemin de fikrini almak istemişti hani kırılır falan diye, annem eşime de aynı şekilde söyledi.