Fidangkts Kızlar ben 14 ocakta 6 haftalık düşük yaptım düşükten sonra hiç doktora gitmedim ve halla kanamam leke leke var bir kaç gün duruyor sonra yine devam ediyor aynı durumda olan varmı
CeydaST Fidangkts baya da varmış. Kadın Doğum acil e mi gitsen acaba bilemedim. En azından parça yoksa da için rahat eder
Fidangkts CeydaST ben giderdim de kaynanam diyor kurtaj yaparlar falan ondan gitmeme izin vermiyor yoksa kanamam olduğu gün giderdim evde düşük yapmazdim
CeydaST Fidangkts zaten parça kaldıysa mecbur kürtaj olacak yoksa senin ölümüne kadar yol açabilir kaynanan da ölmeni mi istiyor nedir değişik
FatmaAselinAnnesi_60 Fidangkts ne kadar saçma yine çok bilmiş eski kafalı kaynana kaynananın dediği mi önemli senin sağlığın mı böyle bunun her dediğini kabul edersen. Başını alamazsın ve üstüne çıkar hesap vermek dahi Zorun da değilsin.
CeydaST Fidangkts sen kaynananı boşver git doktora parça yoksa zaten kürtaj falan yapmazlar. Hem kürtajlık bir durum varsa yapılsın ki yeri temizlensin yeni bebiş gelsin sana da zarar vermesin. Gerekirse kaynanana söyle parça kaldıysa beni bile zehirlermiş diye.