Glnurs Kızlar 12 haftalıkken erkeğe benzıyor dendı 14+1 de erkek dedı doktorum bı oğlum var sizce degısır mı ıcımden geçen kız yada kız ıstıyorum dıye mı öyle hıssedıyrm tabi başta sağlıklı olsun…
Hacerdogan Glnurs Bence değişme ihtimali her zaman var en azından 21. Haftalara kadar benim kızıma 16. Haftada erkek demişlerdi. 20 de kız olduğunu öğrendim. Şimdi 16. Haftada kız dediler 2. Gebeliğim bekliyorum 21 e kadar bekliycem
Gzmmm123 Glnurs 12+1 de gittim hep kız hissediyordum doktor %80 erkek dedi baya açık bi şekildeydi ama hala değişir mi acaba diyorum 😅
kabakci-ayseeee Pnr_KMRC1 banada 11+4 de doktorum erkeğe benzettim dedi ozeldeki doktorum da erkek gibi çıkıntı var ama klitorisde olabilir dedi pek birsey anlamadim
Pnr_KMRC1 kabakci-ayseeee sizin kızda olabilir o zaman cinsel organı tam oluşmamış kız ve erkek bebek organı kabarıklıkla oluşuyor o yüzden öyle demiş cnm rabbim gönlüne göre versin inş🌸
Hacerdogan Glnurs Rabbim gönlünüze göre versin bebeğin pozisyonu doktorun tecrübesi baktığı cihaz hepsi önemli yani.. Çok değişme hikayesi okudum çünkü başıma da geldi çevremde de yaşayan oldu
Glnurs Gzmmm123 valla cnm bende senın gıbi degısır mı düşüncesindeyim 🙂 Rabbim hepimize gönlümüzden geçeni nasip etsin inşallah
Glnurs Asfdg gerçekten mi darısı başıma inşallah umudum detaylı da oda olmazsa doğduğu gün ancak ınanırım erkek olduğuna 😂
Asfdg Glnurs bende çok kız istiyodum rabbim gönlüme göre verdi inşallah şeninde gönlüne göre verir hayırlı sağlıklı evlat olsunlar canım 😊
Gln0110 Glnurs devlet takipli misiniz? Çevremde oldu öyle erkek diyip kız çıkan. Hatta 20-25 ’ten sonra netleşen