MelodyFairy Aslhnam kist çıktı canım iki tarafta ama basit görünüyo dedi doktor kan aldı yarın kan sonucu icin tekrar gidicem
Kubra00111 MelodyFairy basit kist mi soğan kürü kullandım adet bitiminden sonra diğer adet dönemini görene kadar o şekilde geçti çok şükür ama tekrarlayabilir yumurta catlamazsa pıhtı kalıyor o düzensiz yapıyor dedi Dr bana
MelodyFairy Mervem2501 gebelik için istedi mi bilmiyorum ama bakarım ara ara kist var ya iki tarafta sanmıyorum o yüzden 3 ay sonra kontrol var umudumu kesmicem moralimi bozmuyorum
Mervem2501 MelodyFairy can bedenden cikmadikca umut tükenmez her zaman pozitif ol Allah hayırlısıyla nasip eder 😊
MelodyFairy Kubra00111 bende bekarken yapıyordum soğan kürünü cünkü ben bekarken kist ameliyatı olmuştum ara ara böyle kist yapıyor vücutt adet olmazsam günüm gelince başlarm bende
MelodyFairy Şeker ilacı yazdı birde onu anlamadım. gebelik istiyorum doğum kontrol hapı kullanmak istemiyorum dedim
Aslhnam MelodyFairy oh şükür bari üzme sıkma sakın canını her şey olacağına varır RABBİM vericek inşAllah şükür diyelim sağlığın yerinde en önemlisi o 🥰❤️
Aslhnam MelodyFairy keşke sorsaydın hocam ben çatlatma iğnesi istiyorum yumurtam çatlamadıysa böyle oluyorsam deseydin