Minigim38 Nurranne 75 Beden bile büyük gelen gogüslerim 90 Beden oldular 😅 kız bebekte göğüs büyür derlerdi cidden öyleymiş kızım var doğum yaptım ama burdan gidemedim😁
nilsmomy Nurranne Büyüme için değilde ağırlığı için destekli sütyen tak demişti doktorum gerçi onu bende akıl edebiliyordum neyse büyümeye yapcak bir şey yok büyücek cok normal
Eceecim Nurranne yani bu engellenebilecek bişey değil tabii ki. Benim de ilk göğüslerim büyümüştü birkaç ay ödem oldu sanırım. Sonradan biraz indi 😬
DnzTnr Nurranne hamileliğim de göbeğimden sonra en sevdiğim yerim göğüslerim 😂 ilk kez kendimi dolgun bı kadın hissediyorum kuru bı kızdım bekarken 😂 o yüzden bebekten sonrafa keşke böyle kalsa diyorum 😂 doktor müdahale edecek olsada ettirmem heralde sağlık problemi olmadıkça 🤭
mylittlebabym Ne yapabilir ki doktor büyümesini mi durduracak?😂 Süt kanalları aktifleştiği için büyüyor. Süt kanallarınıza müdahale edilmesini istemezsiniz herhalde diye düşünüyorum:)
selinsmother mylittlebabym ben 29 haftalığım göğüslerim aynı hiç bir değişiklik yok ne zaman aktifleşiyor bu kanallar 😂
Nurranne Minigim38 benim 85 di daha 5. Ay yeni bitti iki katına cıktı resmen ayına göre fazla büyüdü gibi geldi erkek bebeğim daha ne kadar büyeyecek merak ediyorum 😂
Balbebek012 Minigim38 ya bilmiyordum kızımda göğüslerim kafam kadar olmuştu 🤭 şimdi 2 ye hamileyim normal duruyır göğüslerim
Kalbiimde2can selinsmother 🤣 ayy güldürdün beni allahta seni güldürsün😂 benimde sizi hassasiyet var ama benimde fazla büyümüyor🤣
benaslindayohum selinsmother canım herkes bir değil ki 😁 benimde 80 beden takardım kızım doğuncaya takarım diye sütyenleri 95 beden almıştım ama 90 alsam olurmuş, boş ver iyi oluyor küçük göğüs, şuan süt almıyor kızım sarkma vs yapmadı 😁😁
Kalbiimde2can selinsmother 17+1 🤣 ama ilk hamileligimdede böyle büyüme falan yasamadim ama sükür dogumdan hemen sonra gelmisti sütüm 🥰
MerveSoner45 İlk çocuğumda 75 bedenden 100 bedene çıktım 😀😀 suan 80 den 85 oldum 18 haftalığım zaten emme bitince yamuluyorlar 😀🤭
hilal3407 Haftalığız oğlumla benim de acayip büyüdü hala da devam ediyor. Emzirmeye başlayınca küçülür mü acaba tecrübe edenler yazarsa memnun olurum.
Balbebek012 Minigim38 benimkiler sürmedi çok şükür 🤗 kızımda büyüdü emzirme bitince eskisi gibi küçük haline geldiler