Mervekara5 Kubrabsyg45 bel ağrısı doğum belirtisi dedi sağlık ocağında ki hemşirem daha bugün aradı konuştuk belden kasıklara gelecek Ağrı dedi diğerleri yalancı sancı dedi hadi senin ki geliyor gibi 🥹🥹
Kubrabsyg45 Mervekara5 artıyor benim 1 saat de bı vuruyor 10 dakika sürüyor geçiyor. Kasık ağrısı yürüttmüyor ya karnimda gaz sancısı gibi bişey var 😏
Eymencan47 Ovgusss evet kızım da38 haftalık ken 6 cm açıktım sancım yoktu hiç imza atıp çıktım bir hafta sonra sancı içinde uyandım gece gittiğimde 9 cm açıktım 🥰 hemen doğurdum iki kere ıkındım sadece 🥰
Aysegulberen Eymencan47 ayy maşallah ne kadar gğzel bi doğum olmuş ilk doğummuydu nasıl oldu hareket mi ettiniz n’aptınız biraz anlatırmısınız
Eymencan47 Mervekara5 gece kanter içinde uyandım adet sancısından zor fakat dayanılmayacak gibi deil hastaneye gidene kadar nefesimi alıp içime verdim taki suyunu patlattı o zaman işte tanrım diyorsun ama beni çatala alıp direk patlatıp doğurduğu için anlamadım bile yani Allah yardımcı oluyor 😇😇
Mrvvmrvv 38+1 im açılmam hiç yok sancılarım çıkıyor nst de ve bebek pozisyonu yan duruyor bundan sebep sezaryen olacak mecbur
merveiyd Ovgusss 37+2’yiz şu anda, 38+0 yani pazartesi gününe sezaryen doğum için gün aldım 🥹 Normal düşünüyordum ama vazgeçtiğim için sezaryene geçtim, 37deyken 3100 gramdı oğlum inşallah haftaya kadar biraz daha artar
Eymencan47 Aysegulberen plates yaptım cnm ama onunla ilgisi olduğunu düşünmüyorum ikinci doğum du doktorum sancısız açılman oluyor sanıyorsun sancın var fakat gizli demişti şuan 37 haftalık gebeyim dua ediyorum yine aynı şekilde doğum yapmak için 🥰🥰her gebelik farklı oluyor şimdide plates yapıyorum ama o şekilde doğum yaparmıyım bilmiyorum 😇