Berfehilal Syma_07 6 aylık evli 5 aylık hamileyim 🙈 allahtan evlenmeden önce 6 senelik bir ilişkimiz vardı gezme tozma işini hallettik 😂😂
KayraVeAnnesi_06 Syma_07 Amin inşallah , bir büyüse diye gözünün içine bakıyoruz 😁 Ama tatlı tabiki her ay büyüyor farklı oluyor tanıyor daha bilinçli rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah başka birşey tarifi yok 💎🫶🏻
hayalperest2310 Syma_07 evlendiğimizin ayında hamile kalmışım eşim istemiyordu zaten sadece ilk gün korunmadı olanlar oldu 😂😂😂
031019 Syma_07 3 yıl sonra …bebeğimiz olsun artık dedikten 3 ay sonra hemen hamile kaldım rabbim isteyen ve bakabilen herkese nasip etsin inş
1Busenur1 Ben evliliğimin 9.5 ayında hamile kaldım canım korunmadık aslında ama nasip öyleymiş şimdi 9 uncu ayımdayım sağlıkla sıhhatle kucağımıza alalım inşallah 🥰😻
guzinbyrktr Babyykmz şu an tam olarak beni anlattınız, plansız ve erken oldu benim de dediklerinizi yaşıyorum daha çok yeni ama Allah bizlere sağlıkla bağışlasın inşallah
Smry 1.5 sene kadar düşünmedik sevgililik donemlerinde fazla gezip tozamamistik hemde maddi acidan da biraz birikimimiz olsun istemiştik.cocuk düşündükten 6ay sonra rabbim nasip etti💜