ArvenMom Kızlar yıldırım dorukta önerebiliceğiniz doktor var mı ve doğum fiyatları nedir bilgi verirseniz çok sevinirim
Gizmih ArvenMom eltim kemal diye bir doktora gidiyor çok memnun ama yeni doruk açılınca doktorun oraya gideceğini söyledi tarih belli değilmiş
Merve1616 Muayene ücretini sormadım Başka hastaneye kontrole gittiğim için Bursa’daki bir kaç hastaneyi arayarak doğum fiyatları hakkında bilgi almıştım Rica ederim :)
Yasemini1665 410 dü bende yıldırım doruktayım tuğberk güçlünün hastasıyım takipli hastada 7500 kadar iniyorlar doğum fiyatı
Busra99999 Yasemini1665 doğumda da memnun kaldınız mı tuğberk beyden daha detaylı bilgi verebilir misiniz 😊
Burcu2816 Perşembe günü doğum yaptım doktorum tugberk Güçlü. Çok memnun kaldım harika bir hekim ama bu hafta kendisi acıbadem Hastanesi’ne geçiyor. Doğum takipli hasta olunca 8000 oldu. Yeni başlayan için 11 bin fiyat veriyorlar.
Burcu2816 Kemal Köroğlu ve Elif Şahin yeni açılan nilüfer Doruk Hastanesi’ne geçiyorlar bir kaç güne açılıyor hastane. Orada muayene ücreti ve doğum epey tuzlu olur.
ArvenMom Burcu2816 canım yıldırım dorukta olucak bi doktor yok mu bildiğin ilgili güler yüzlü nilüfere git gel yapmam beni zorluycak erken doğum riski var bebeğin eşi de aşağıda
ogrencianne35 ArvenMom embiye yılmaz i araştırın hayat hastanesinin orada kendi muayenehanesi var doruk ta da doğum yaptırıyor
Burcu2816 ArvenMom Sabiha tuzluoglu çok güler yüzlü tavsiye ederim. Hamza Furkan şen oda çok iyi ikiside yıldırım dorukta
Esracaa1 ArvenMom Kemal Köroğlu çok iyi babacan bi doktor kesinlikle onu tavsiye ederim muayene ücreti 465 tl ödemiştim doğum ücreti hakkında bir fikrim yok
Yasemini1665 ArvenMom Hamza Furkan şen i tavsiye ederim çok güzel bi şekilde anlatıyo olması gerekeni
Canan-_16 Esracaa1 kesinlikle Kemal bey ve orda bi doktor var isim vermicem şimdi ama bnm sonucum netkeşse burda yazıcam herşeyi asla bir daha gitmem o doktora ama kesinlikle Kemal bey mükemmel ötesi bir doktor bence her doktor kesşke onun gibi hakkını verse bazıları sadece para koparma peşinde bence Kemal bende devam edicem bende