Tanembebek5 26+4 deyim ilkini 1 ay önce yaptırmıştım. Sağlık ocağından aramışlardı ben doktoruma danışarak yaptırdım. Zaten sezeryan düşünüyorum yaptırmak faydalı bence
Haticezk Tanembebek5 canım hangi şehirde oturuyorsun ben İstanbuldayım sağlık ocağı aşı yok diyor her hafta arayıp soruyorum geldi mi diye malesef gelmedi diyorlar buranın devlet Hastanesi’ne de tedarik edilmiyormuş orada da yaptıramıyorum 26 haftalık oldum ilk dozu bile yaptıramadım 😅
Alimenur Tanembebek5 ayy bende bu ayın sonunda yaptırcam ikincisini ilki baya ağrılı geçmişti kolumu kaldıramıyodum inşallah bu seferde öyle olmaz
Tanembebek5 Deletedmom_79 yok olmadı canım ilk aşımda üzerine yatmadım bir sey olmadı kolum falan şişmedi çok şükür bebiş de iyi 🙏🧿🥰
Eylulkelebegi Ben de yarın olacağım inşallah ilkinde sadece kol ağrısı yapmıştı umarım buda öyle olur 😮💨
Tanembebek5 Haticezk Allah alla 🤔 başka sağlık ocağına falan sordurabilrsin canım. Ben Giresundayım şükür öyle bir sıkıntı olmadı doktoruna da sor bakalım ne önericek
Haticezk Tanembebek5 sağol canım doktor yaptırmasanda olur çok gerekli değil diyor ama ben bebek bağışıklık kazansın diye yaptırmak istiyordum bakalım nasip diyelim farklı sağlık ocağı kendi gebeleri haricinde aşı vermiyormuş bu civardakilerde yokmuş zaten sordum 🥴
Tanembebek5 Alimenur ben sabah 10 gibi yaptırdım şuan bir şey yok kuzum korkma şifa olsun bize ve bebişimize 🙏🧿😘