Megi BurcuY öyle tabi kuzu sonuçta son dakikada başkasının doğuma girmesini istemem umarim guzel bisiler der 😊😊
BurcuY Megi inşallah kuzum valla doktor değiştirmek çok zor hele ki içine sindiyse doktorun 😔 cinsiyet belli mi senin ☺️
Megi BurcuY nese hanım çok içime sinmişti benim ilk gebelik olduğu için tedirginliklerim paniklerim olduğunda çok güzel sakinleştirip insann içini rahatlatıyor umarim devam edebiliriz heykelde oturuyorum canım sen nerde oturuyorsun araştırma içine girdin mi hastane ve doktor??🤔🤔
BurcuY Megi girdim kuzu girmem mi kafam çok karışık ya of 🙄 bende yıldırım yediselvilerde oturuyorum yakınız ☺️
ozlemdavut BurcuY 25 haftalik olduk nese hanim hamile konusunda bilgim yok ama esim dikkat etmis gobusu vardi biraz dedi 😄
BurcuY ozlemdavut hamileymiş kuzum senin de bilgin olsun ama senin Doğuma yetişir herhalde 😂sen yine de netleştir bence
Megi Busratb oyy minnoş daha mini minnak umarım emel hanımla anlaşırsınız sağlıkla kucağımiza alırız insallah bebişlerimizi kalp atışlarını randevuda duyarsin çok güzel duygu Rabbim herkes nasip etsin
Busratb Megi inşallah hepimizin ki sağlıkla gelsin 💕 hemen duyuluyor mu pek bir bilgim yok, 4 kasımda kan tahlili yaptırdım btgch 170 çıkmıştı, son regl tarihime göre 5 haftalık gösteriyor uygulamalar ama tam bilemiyorum tabi
BurcuY Busratb teşekkür ederim kuzucum ☺️Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin seninde inşallah 🙏