Duman123 Seclyvs nasılsın memnun musun hastaneden Doğumun nasıldııı eyvah yandın bissürü soru sorcam sana :)
Seclyvs Duman123 gayet memnun kaldık canım hastane gayet güzel hemşireler yenidoğan hemşireleri sürekli emzirmeme yardımcı oldu ben keyifli zaman geçirdim diyim sana 😊
Seclyvs Duman123 mecburi sezeryan oldu canım çatı uygun çıkmadı maalesef evet Doğumdan sonra Emre beye yaptık ödemeyi hastaneyle bir alakamız olmadı
Ezgia Seclyvs yaaa benimde çatı çok darmış 😭 sezaryende karar verdik. İlk günden beri hep normal doğum konuşurken kontrolde işler değişince iki gün kendime gelemedim saçma aslında ama kendi içimde çok büyüttüm 🤦🏽♀️😀
Seclyvs Ezgia evet canım bende ağladım hatta normal olmuyo diye ama kısmet sağlıkla geldi ya önemli değil
BurcuY Duman123 32+2 deyim daha canım .. ne zaman oldun ne dedi bide hangi hastaneye karar verdin acaba
Duman123 Duman123 35 yada 37 de yapıyor canım beni 37 3 de yaptı. Normal Doğuma uygun dedi. Medicanaya kadar verdik canım
BurcuY Duman123 benimde az kaldı ya stres bastı kuzum çok soru sordum ya kusura bakma 🙈☺️ Çok sevindim normal demesine bakalım inşallah bizimde normaldir🙏
Duman123 BurcuY sorun değil canım bizde öyleydik. Hiç sıkıntı yapma çok güzeldi hiç sorun olmuyor sıkıntı yapma