Seclyvs Bende 32.haftadayım Cuma günü randevum kızlar hastane fiyatları güncellenmemiş mi net bişi dedi mi Emre bey
BurcuY Seclyvs net Bişi dememişti bana en son gittiğimde canım sen öğrenirsen bizi de bilgilendirir misin acaba
Ezgia HzlBrls emre bey önceden esentepedeydi. Eğer onun önceden hastasıysanız ücreti 200, yeni başlayacaksanız 250 tl diye biliyorum.
Seclyvs Evet Duman123 evet canım gittim Medicana ya 4250 den yardımcı olucam size dedi Mart benim Doğumum ama erken Doğum riskim olduğunu öğrendim
Seclyvs Duman123 32.haftadayım çok şiddetli gribim 3 gündür öksürmekten karnım acıyordu meğer o öksürük rahim ağzında çentik oluşturmuş yumuşama gibi o yüzden 2 hafta sonra ciğer geliştirici yapabilirim dedi
Duman123 Seclyvs allah allahhh yaaaaa daha neler yaşayıp görücez. Allah yardımcın olsun kuzum inşallah miniğini sağlıkla alırsın kucağına üzülme sen
Duman123 Ezgia bende 33 olucam canım da aklıma şey takıldı 36dan sonra her hafta gidiliyormuş ya ücretler nasıl olcak acaba
Seclyvs Duman123 bende 2 hafta da bir gittiğimde bi aldı bi almadı şimdi her haftaya dönüyorum nasıl olucak acaba yine 35 oldum 36 da gittiğimde vericem 37 de bi daha gidicem vermiyorum büyük ihtimalle
Ezgia Duman123 2 haftada bir diye biliyorum ben. 1 dolu bir boş yapıyor. Yani bir gidişinde ödeme yağıyorsun iki hafta sonra kontrol ücretsiz. Yine aynı hesap ayda 1 ödeme ama ayda 2 kontrol olmuş oluyor.
Seclyvs Duman123 evet girdim geçen hafta iyi çıktı birşey yok dedi ama sancılarım var açıkcası artık kasığımda adet ağrısı gibi Zaten erken Doğum riskim vardı 40 ı doldurmayabilirim 😅