femme busrabaymis ben anlamam da ama erken sanki ya siz bi 16 17 e kadar bekleyin bence emin olmak için 🤗
busrabaymis femme Evet ya bekleyeceğim daha hiç bişey almıyorum zaten doktor netti ama yine de bana da erken geldi
femme busrabaymis 16 dan sonra emin olunca başlarsınız bende sizin haftalarinizda iken alışveriş isteğim hiç bitmiyor du bisiler almak istedim 😀 biberon ateş ölçer deterjan falan aldım bizim erkek olucak 💙 sağlıkla gelsinler
busrabaymis femme Aynen öyle sağlıkla kucağımıza alalım inşallah ben de tutuyorum kendimi valla 20.haftada ayrıntılı ultrasona gireceğiz o zaman cinsiyet de netleşir inşallah sonra başlayacağım ben de Allah izin verirse 🙏🥰
Gizmih Gebeysek1 banada 11 de ve 14 te erkek dendi ama belki klitoristi büyüktür kızda olabilir dedi😂😂
busrabaymis Gebeysek1 Bazen görülen çıkıntı kordon olabiliyormuş ya canım ben de acaba öyle mi diye düşünmüştüm
kabakci-ayseeee Gizmih banada ikilide erkek gibi denildi ama özeldeki doktorum erkek gibi çıkıntı var ama klitoris olabilir dedi net birsey diyemedi 😅 ikilide çıkana genelde doğru diyorlar
Gizmih kabakci-ayseeee evet geçen söylediğim daha yüksek bi ihtimal ama şuanda söylesem yine erkek derdim dedi 😂 bekliyorum bakalım alışveriş yapmak istiyorum ama dönerse diye de korkuyorum