Gamzemanet Arkadaşlar merhaba, hamileliğimin 4 buçuk 5. haftasındayım ama kanamam var sizlerdede bu durum oldumu? Doktorum bu dönemde normal olduğunu söyledi ama ben tedirgin oldum başına gelen varsa yazabilir mi?
betulpolat Gamzemanet benimde olmuştu 6. Haftada direk doktora gitmiştim düşük tehlikesi var dedi progestan fitil başlandı ve proluton iğne 13. Haftama kadar kullandım ve istirahat verdi 2-3 hafta kadar işe gitmedim sadece yattım. Siz doktor kontrolüne girdiniz demi ne dedi tam olarak kanamanız yoğun mu
femme Gamzemanet benimde Doktorum bu haftalarda olur olursa korkma demisti ama oyle kanama da değil böyle hafif den az bi lekeydi yinede tedbir amaçlı ilaç verdiler bana o zaman 10 haftalikti çok şükür sonrasında olmadı siz de bi en yakın acile giderseniz en azından kontrol iyi olabilir
Likayolcusu Gamzemanet benim 8. Haftada ilişki sonrası olmuştu progestanla geçti çok şükür şimdi 20. Haftadayız
Gamzemanet Gittim banada progestan fitil başlattı ama bu dönemde normal dedi. İlk muaynemde düşük tehliken yok demişti daha sonradan kanamam oldu progrstana başladım. Devam ederse tekrar gel dedi bugün gideceğim. İnşallah kötü bir durumum yoktur.
Gamzemanet femme Benimde öyle kanama gibi değildi ama sonradan arttı ve progestana başladım fitil olarak. Şimdide doktorumla konuştum normal dedi bir sonraki kontrol günümü beklemem gerekiyormuş. Sizin kasık ağrılarınız oldumu peki?
femme Gamzemanet yok benim ağrılarım olmadı zaten içince daha görmedim oyle bisi çok geçmiş olsun size de bol bol bol dinlenin uzanın
Gamzemanet femme Bende dün içmeye başladım ve bugün çok azaldı ama dün kasık ağrımda olmuştu bugün yok inşallah düşük vs olmamıştır. Ama düşükte çok fazla kanama oluyormuş öyle pedime doğru düzgün bile geçmemişti benim kötüyü düşünmek istemiyorm açıkcası 🥺
femme Gamzemanet doktor dun muayene etti mi kalp atışını vs duydunuz mu benim oyle olmuştu hemen ultrasonda baktılar
Gamzemanet Kalp atışları için erken olduğunu söyledi henüz 4 buçuk 5 haftalığım. Doktorumu aradım bugün bu dönemde rahimin büyüdüğü için normal bu kanamalar dedi muayene etmedi