mistocookie Melisssss0202 yemin ederim şuan aynı şeyi düşünüyordum, nisanda doğum var çığlık atmak istiyorum 🙈🙈🙈🙈🙈 nasıl olacakkkk
Bettuss_123 Melisssss0202 bende çok heyecanlıyım uygulamaya göre 20 nisan ama sezaryen olacağı için 5-10 nisan arası olur heralde 🤭🤭 Rabbim tüm hamişleri evlatlarına sağlıkla kavuştursun
323832 Melisssss0202 uygulamaya göre 56 ama sezaryan olacağımız için son 40 diyebilirim en geç 13 Nisan demisti doğuma bende 10 Nisan istemiştim öyle kaldı
tazecikannee Melisssss0202 benimde uygulamaya göre 15 Nisan ama Kızçem ne zaman gelir bilmem ama heyecan bastı sağlıkla alalım bebişleri inşallah
Melisssss0202 mistocookie inş hepimiz rahat bir doğum yaparız ilk defa doğum olacağı için başıma ne gelecek bilmiyorum ama inş inş diyorum rahat kolay bi doğum olur 😊😊
Melisssss0202 Bettuss_123 benim de normal de 15 Nisan ama sezeryan olacağı için 4 Nisan a karar kılınmıştı benim kız önden gidiyor biraz haftaya tekrar bi kontrol var inş süpriz yapıp daha erken olmaz 😊
Korkmazrabia Melisssss0202 Uygulamaya göre 28 nisan doğum heyecanla bekliyoruz 🥰 Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Esra_57 Melisssss0202 bende çok heyecanlıyım yaa uygulamaya göre 26 Nisan ama ne zaman gelmek ister paşamız bilemiyorum
Papatyarslan Melisssss0202 uygulamaya göre benimde 23 nisan görünüyor nasıl geçicek bu günler bilmiyorum çol heyecanlıyım🤭🐣
Yarenylmz Melisssss0202 uygulamaya göre 21 nisan ama 1 cm açıklık ve sancım varmış ne olucak bilmiyorum 🤷🏻♀️
Melisssss0202 Yarenylmz sancı açıklık şimdiden oluyormuymuş çok erken değil mi normal doğum mu düşünüyorsun
Tusami Melisssss0202 uygulamaya göre 53 gün kaldı 23 Nisan son tarih gösteriyor ama sezeryan olacağı için 10 Nisan sonrasına gün alacağız artık doktorla karar vereceğiz. Ay gerçekten çok az kaldı, artık gelselerde şöyle koklasak missss gibi 🥰