minikoglumuz Sabahları kalkınca böyle esneme gerilme geliyor istemsizce bunu yapıyorum sonra karnımda bisey belirgenlesiyor kemik gibi uzun kalın ama bu esneme çocuğa zarar verir mi ya
Btlklnc minikoglumuz az önce bende istemsizce uyanınca esnedım sag kasıgıma igne batar gibi oldu toparlandım hemen kız nerdeyse dogurucam halaa alısmadıgım seyler var :)
Tanembebek5 minikoglumuz kız yabancı ülkede millet hamile haliyle direk dansı yapıyor şekilden şekile giriyor 🤣 bir sey olmaz inşallah ben de esniyorum arada vücut ihtiyacı istemsiz oluyor 🤷🏻♀️ sağlıkla gelsin evlatlarımız 🧿🥰😘🙏
ozi086 Ayyy sorma bende yapıyorum onu farkında olmadan farkedince hemen toparlanıyorum ama bence zararı yoktur ya millet ne sporlar yapıyor hamileyken biz çok evham yapıyor olabiliriz
minikoglumuz ozi086 ya ne bileyim aklıma takıldı zarar veriyorsak istemeden Bi yerde okumuştum yanlış olmasın zararlı falan diye zararlı ise neden yapıyorsun diye soracaksın istemsizce oluyor 😁
ozi086 minikoglumuz ben zararlı olduğunu düşünmüyorum ama tinerde birden kendimi düzeltiyorum 😁 bu yabancı hatunlar ne sporlar yapıyolar ağır kaldırmalı yükseğe uzanmalı 😁 biz pimpirkliyiz