Yasemin2310 Kızlar selam 🌸 gurbette ailelerden uzak bebek büyütmek zor oluyor mu artık onu geçtim bizim aileler biraz meraklı 🥹 çok görüntülü aranıp sıkboğaz edilmek istemiyorum ki çok severler bu tarz şeyler başına gelen ve çözümleri olanlar kimler 🫰🏻
Sevvl Yasemin2310 Bence bebeğiniz daha doğmadan aranıp sık boğaz olacağınızı kendınıze işlemeyin ararlar onlar merak ederler diyin aramadıkları zaman inanki gurbette daha kötü hıssedersın bu sefer bebeğime değer vermiyorlar dersin🙃
Aysegller Yasemin2310 gurbette değilim ama yaşlı bi annem var kız kardeşim filan yok bebeğimi gurbette gibi kndim büyütüyorum bi yere gitsem emanet edebileceğimiz kimse yok. Napalım nasip böyleymiş diyorum. Eşimin ailesi uzak onlarında hakkı torunlarını görmek. Kendileri de arar ama arada bn arayıp görüntülü gösteriyorum çekiniyolardır diye. Daha güzel bebişinizle ilgilenilmesi eminim sizinde hoşunuza gitcektir.
2022bebeki Yasemin2310 Tek başımızayiz ve gerçekten ben çok zorlanirmisim annem olmasa🥺 doğum için geldi Allah razi olsun . Kayinvalideler de aşırı meraklidir görüntülü armaak istiyorlR her seferinde ya emziriyorum diyorum ya uyuyor diyorum yalan da degil🙈 her seferinde acmamaya calisyorum çünkü üstüm de kendim de.musait olmayabiliyorum. Ara ara onlar aramadan fotoğraf gönderiyorum ki özlemleri dinsin
MadameHappy34 Yasemin2310 Telefonu sessize almak :) sonra görmedim duymadım çocuk ile ilgileniyordum demek.
Yasemin2310 Sevvl valla canım uzak sıcak bir şehirde yaşıyoruz işte her an müsait olmak zor olacak ki ben yeni evlendiğimden beri haftanın üç dört günü mutlaka ararlar bu da beni bunalttı açıkçası bir de bebek olunca düşünemiyorum 🫣
Sevvl Sila66 yatıyorum valla sancılarım çok ama açılma yok bunlar benı salmıcak saten 25 günüm var doğuma 😂😂
Sevvl Yasemin2310 kız hoşgör iste arada aç arada açma oradaydım burdaydım çocuk durmuyor zamanla daralmayı bırakırlar merak etme😂