S_Selin_ Selam hanımlar gebeliğimin 36 ci haftasındayım ilk gebeliğim bugün vajinal baskı değişik bir his vajinada hareketlenme hissediyorum bu normal mi benim gibi hisseden var mi ???
walkimdet S_Selin_ bende de olmıştu o haftada bide bıçak batma hissi vardı kontrole gittiğimde açıklığım oldugu söylendi birkaç gün içinde nişan ve suyum geldi doğurdum 36. Haftada. Küveze de girmedi kızım
Evrem32 S_Selin_ bende de o haftalarda başlamıştı hatta ayy bide çırlayıp çocuk çıkcak dediğim bile oldu🤭😁 38+2 de doğum yaptım
nilayakinci S_Selin_ bende yaşıyorum aynısını yarın 37 haftalık oluyorum yürüyüş yaparken hele sanki içerde bıçak var dönüyor etrafta gibi 😂
miarslan-1 S_Selin_ 34. Haftamdayım bende de oluyor 31. Haftadan beri. Sanki çıkacakmış gibi tuhaf bir his. Muhtemelen normal dinlendikçe hafifliyor
S_Selin_ Bgmz bugün ilk defa öyle hissettim korktum erken doğum belirtisi mi diye Allah sağlıkla zamanında kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Linabebek1 Bebek büyüdü baskı yapıyor 37+1 gittiğimde yürüyemiyordum baya şiddetli baskı ağrı vardı adet sancısı gibi sancım vardı bebek kanala girmiş çok aşağıda her an gelebilir dedi doktor 1 cm açıklık çıktı çatalda bekliyorum
km16 Az önce kontrolden geldim 38. Haftadayim benimde öyle oluyordu bıçak batması vajinada baskı vs. çok normal dediler bebek baskı yapıyor kemikler genişliyor yani vücut kendini doğuma hazırlıyor diye :)