Lcn1 Linasel bence dalga geçilebilecek bir isim değil evet ilk söylediğinde insanların kulağına biraz değişik gelebilir ama bizim çocuklarımız alfa kuşağı bunu unutmayalım lütfen onların anlamayacağı hiçbir şey olmayacak sadece bizim kuşakta biraz sıkıntı var 🤣🤣🤣🤣
Lcn1 Ebrarkubra teşekkür ederim ebrar’ı söyleyemiyorlarsa vay benim Halime 🤣🤣🤣 kızıma diyeceğim zaten ismini düzgün söylemeyenlere dönüp bakma 🤣
Lcn1 Merve1905 teşekkür ederim canım yorumun için pek cesaret edip bana bir şey diyemiyorlar ama eşimin abileri biraz eşimi üzmüşler 😊 ama eşim çok seviyor bu ismi ne o ne ben değiştirmeyi düşünmüyoruz ☺️
nilsmomy Lcn1 Bence isim güzel. Söylenişi biraz kaba, ama söylendikçe alışılır bence. Sevdiyseniz boşverin milletin anlayıp anlamamasını. Benim kızımın ismi Nil Mira onu bile ilk söyleyişte anlamıyorlar millete kalsa ooo
CeydaST Lcn1 ne anlama geliyor acaba bilemedim şahmaran gibi söylenişi. Şahsen ben de tercih etmezdim ama tabi herkesin kendi gönlünden geçen isimler var
Lcn1 CeydaST anlamı Dürüst, güvenilir, ceylan gibi güzel kadın. . Sıradan isimlerden değil en azından Türkçe kökenli güzel bir isim tabii herkesin gönlünde farklı isimler olabilir 😊