Busy Ovülasyon testiyle takip ettim yumurtlamamın üzerinden 11 gün geçti. Bir gün sonra çatladı yumurtam . Çatlamanın üzerinden 10 gün geçti. Test yaptım çıkmadı. Varsa çıkar mıydı ? Hanımlar sizin ne zaman çıktı idrarda sonucunuz ?
323832 Busy ben 10.gun kanda 7.7 ile öğrendim denemek amaçlı 2 gün sonra kaset test yaptım silik çıkmıştı yani 12.gun pozitifti
TubaGokhan Pamukasln benim yarın 14. Gün bugün yaptım çıkmadı regli günüm aynı zamanda ama olmadım bakalım inşallah yarın çıkar 😔
Pamukasln TubaGokhan test markasındanda değişebilir hayırlı zamanda sağlıkla tutunsun inşalalh bebeğiniz
Defne2218 323832 kanda 7.7 çıktığında idrar testi yapmışmıydınız yani merak ettiğim idrar testleri kanda 7.7 yi gösteriyomu
arirangg Busy 17. Gün test yap. Ben o zaman yaptım, pozitif çıktı. Ya da imkanın varsa 15. Gün kan ver
323832 Defne2218 hayır kan verdim 2 gün sonra yaptım kaset testi ben suphelenince kan kesin oluyor diye erken verdim kanı
323832 Defne2218 hayır vermedim adetime zaten 10 gün vardı daha erken öğrenmiştim doktor bekle adetten 1 gün önce ver dedi o zaman verdim 987 idi
Pamukasln TubaGokhan birdahaki aya insallaj Instagramda bir gebenin günlüğü var onun yumurtlama testleri çok kaliteli tavsiye ederim yumurtlama takibi yapıyorsanız. Benm 2.gebeligim bir yıla yakın istedik olmadi sonra oldu boş gebelik oldu kürtaj oldm yumurtlama testlerini aldım sonra 2.ayda tekrar hamile olduğumu ogrendm sizede hayırlısı ile nasip olsn
TubaGokhan Pamukasln innovitadan ovu testi aldım bir gebenin günlüğünden de jel aldım o yüzden umutluydum ama bı dahaki aya inşallah 🙏🏻