IremAtasever An itibariyle evlenme yıldönümümüz. Minik kuzum karnımda onunla girdik evlenme yıldönümümüze. Seneye de Allah kısmet ederse kucağımızda olacak. Sağlıkla, zamanında gel minik mucizemiz! ❤️😍
Zehragniken IremAtasever Bende 1. Senemize girmeden 10 gün önce öğrenmiştim hamile olduğumu 😍 Şimdi 6 aylık oldu bile sıpa
beyzacmvrc IremAtasever benimde cuma günü doğum günüm, pazartesi günü ise evlilik yıldönümümüz. 🥰 Birinci senemiz bitecek, karnımda kızımızla inşallah🤰👨👩👧🐣
YagmurAnnesi IremAtasever ilk evlilik yıldönümümüzde kızımız kucağımızdaydı😂😂 1 aylıktı 😍 Şimdi 3. Ye hamileyim 🙈😂 5,5 yıllık evliyim 😅
ArvenMom IremAtasever eşimin doğum gününde yeni hamileydim tanışma yıldönümünde kızımız olucağını öğrendik hareketlerini hissetik 4 gün sonra benim doğum günüm bal kızım karnımda evlenme yıldönümümüz de kucağımızda olucak inşallah 🤲🏻🧡🧿
egesmommy IremAtasever kendi doğum günümde hamile olduğumu öğrendik kısmetse tahmini doğum tarihi ilk evlilik yıldönümümüzde görünüyor bizimde 🤗
Mommm03 Yarın evlilik yıl dönümümüz tam 4.yıl olacak 4.yıla 4 kişi olarak gireceğiz Rabbim nasip ederse 2.evladımı martın 17sinde kucağıma alacağım ❤❤❤