Zumzugukodummuzzingillatirim Deletedmom_85 sen mutlu ol yeter bee. En çok seni tutuyorum ben. Holiganınım mutişkom ❤️🔥
Shura Deletedmom_85 soz neye gore etiket kaldirip indiriyosunuz merak ettim😄 surekli karsılasıyorum bu durumlada merakımdan sordum sadece misal riskli gebelik diye geçen bir olay var onu kaldırıp gebelik yazıyorsunuz ama neye göre😂😂 ve bunları yapıyoken ekstra biseymi oluyo yanlıslar düzeltilince yani
Deletedmom_85 Shura Her başlığın, içeriğin kendine özel etiketi var. Biz moderatörler bunun için varız. Annelerimiz aradıklarını sadece etiket kısmından tek tek de buluyorlar. O yüzden her içerik etikete uygun olmalı. Uygun olmayanları düzeltiyoruz 🌸
anneolmakzoramagulusuyeter_ Sahnedekimadam mutlu bir aile atanmak müstakil bahçeli bir ev yaptırmak ve dünya turu
sm1 Hamileyim sağlıklı sıhhatli bir kızımızın olmasını çok istiyorum Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşâAllah benim için de dua eder misiniz 👧🏼💕
2_evlatyolda Sahnedekimadam en büyük hayallerime hep sahibim rabbime binlerce şükürler olsun bu günümüze 🙏🏻Bi evimiz yok bahce li müstakil evimiz olsa fena olmaz Dı gibi ama en büyük hayalim eşimin ibadet etmesiydi cok şükür benide uyarır oldu birlikte tartışıyoruz namazımızı sen önce kılma ben kılcam die 🤣 rabbimden istemesini bilirsek hayallerde dualarda ona emanet 💖✨🙏🏻
2kidsmoms Sahnedekimadam hayalleri okur ve hayallere dalarken arada tokat gibi gelen yavrum olsun, yavrum sağlığına kavuşsun yorumları…
Seraymesut Sahnedekimadam hayalim mi en büyük hayalim 2 ölü doğumdan sonra bu 3 ncü bebeğimi sağlıcakla alabilmek arrtik üzülmemek acı cekmemek sevdiklerimi kaybetmemek
Azra41 Sahnedekimadam Depremler dursun hiç bir çocuk,anne , baba ölmesin artık 😔 hiç bir cocuk annesiz kalmasın .. çocukların o gözündeki korku kaybolsun ..
Seraymesut Sahnedekimadam birde deprem bölgesindeki insanların sapasağlam evleri olsun bu felaket bir daha yaşanmaması her eskisi gibi olsun
mommyinthefuture Sahnedekimadam İkiz bebeklere hamile kalmak. 🤲🏻Hayırlısıyla kolaylıkla bir an evvel bu duyguyu tatmak istiyorum. ❤️
elifcicek_07 Memleketim olan Londra da yaşamak eşimi ikna edemiyorum. Ve bu evden kurtulmak çocuğumu daha sağlıklı bir çevrede büyütmek bu mahallenin çocuklarına insanlarına katlanamıyorum
kadertugrul7 Sahnedekimadam artık bi hayalimiz bile kalmadi tek istediğim eşimle evlatlarimla hayırlı güzel bir hayat yaşamak
ayla23 Sahnedekimadam önce evladımım sağlıklı bir şekilde doğması ve başarılı biri olması ve yurtdışında eğitim alması ve başarılı ve mutlu olmasıyla brni mutlu etmesi 🙏