Deletedmom_106 Gizemmiray35 ben umutluyum hersey düzelecek. Eşimin görevi sebebiyle dışardayız . Malatya yok görev yerleri içinde . Bi duam da Malatya ya atamasının olması.Malatya gerçekten başka Türkiye’nin her yeri ayrı güzel ama ben Malatya’dan başka bi yeri istemiyorum
Gizemmiray35 Deletedmom_106 bende umutluyum inşallah düzelecek yıkım çok büyük sokakları tanıyamıyordum ben biran önce eski haline döner inşallah
caglak01 Çok şükür ki dünyalık olan herşeye sahibim iyi bir eş, iş ,ev,araba Rabbim nasip etti çok şükür fakat şu dünyadan göçüp gitmeden Kabe’yi görmeyi çok istiyorum 🤲
Likayolcusu Sahnedekimadam ikiz kızlarım olucak ikiz de oğullarım da olsa çok güzel olur 🥰 Rabbim sağlıkla nasip etsin
ilaydacemiko Yazdığım bir dizinin 7. Sezonunu görmesi eşim çocuğum ve ailemle uzun mutlu huzurlu bir hayat ✨
Lcn1 Sahnedekimadam bu hayattaki en büyük hayalim ve en büyük duam ailem ile sağlıklı huzurlu bir ömrümüz olsun hiç birbirimizden ayrılmayalım huzurumuz evimizden eksik olmasın annem kardeşlerim yeğenlerim eşlerimiz yani aile bağımızın hiç kopmasını istemiyorum hep bir arada mutlu bir şekilde yaşlanıp hayatı huzurlu ve mutlu bitirmek istiyorum 🙏🌼
Cayvarmiya Sahnedekimadam en büyük hayalim dünyanın değiştiğini yaşanabilecek bir yer olduğunu görmek ve bu dünyaya merhametli vicdanlı bir evlat yetiştirmek 🙏♥️
Gulhan- En büyük hayalim dünyanın değiştiğini yaşanabilecek bir yer olduğunu görmek ve bu dünyaya merhametli vicdanlı bir evlat yetiştirmek 🙏♥️
Tugceocal Önceden çok hayalim vardı en başında kabeye gitmek gibi ama artık Bebeğimi sağlıkla kucağıma almak istiyorum başka isteğim yok rabbimden 💗
Gizemmiray35 Qnl ben izmirliyim aslen ama 16 yıldır evlendim malatyadayım iyiyiz çok şükür canımız sağ ama geleceğe dair hiçbir fikrimiz yok Allah yardımcımız olsun
Duygu__26 Hamile olmadan önce; iyi bir kariyer iyi bir iş ama şimdi sağlıkla, çocuğumu kucağıma almak❤️❤️
Sena00 Sahnedekimadam evim olmasını çok istedim rabbim nasip etti evlat gene öyle çok şükür şu anlık araba sıkıntımız var oda olur inşllah gerisi can sağlığı evlatlarimin geleceği rabbim bütün çocuklara geleceği güzel bir hayat nasip etsin 🥰
hayalperest2310 Sahnedekimadam çok çok önceden bir hayalim vardı ama artık haksızlık olur eşime o yüzden yok sadece sağlık mutluluk huzurlu bir hayat istiyorum