hayalperest2310 Asii_41-anne molfix aldım bir numara 200 tanelik paketten uymazsa diye almadım daha fazla
Qnl Sibelunalhasan 5 paket örme prematüre kullandım 7. Paket 1. Numara kullanıyorum 2 paket kullanıp 2 numaraya mı geçtiniz ? Çok mu kilolu bebişiniz
Gizzgzz Asii_41-anne molfix pure soft 1 tane en küçük paket 1 numara 3 tane 2 numara şimdilik 1 tane 3 numara aldım
Kadriyeuzn Aegean 3 kilo civarında doğarsa eğer 1 numara slepy yetmiyor. 1 ay 1 numara kullandık 4 kilo olana kadar 4 kilo olduğunda 2 numaraya geçtik şuanda bebeğim 2 aylık hala 2 numara kullanıyoruz tahminimce bebeğim de 4800 kg falan şuanda
Yaseminki Molfix ve sleepy karisik olarak aldım toplam 300 adet stokladim 1 numara 2 numara alacağım sonraki ayda insallah 1 paket
cerenveminigi Sirkelimon ben de bionatural tercih ettim oğlum olacak 1 numarasıyla iki numarası arasında çok fark yok dediler biraz kalıpları darmis galiba. Oğlumda biraz kemikli bir bebek gibi gözüküyor şuan. Ben direk iki numara aldım o yüzden sizce bire gerek var mı yine de
Kadriyeuzn cerenveminigi cerenveminigi Bebeğim 3140 doğdu 1 hafta sonra 3 kiloya düştü ve 2 numara bir tane taktım belinden kakası çıktı. Ve yeni doğduklarında 20 gün falan günde 10 bez falan gidiyor her bezinde kaka oluyor. Siz bilirsiniz ama bi paket 1 numara alın derim ben
cerenveminigi Asliormanci ilk dogdugunda mi direk iki numarayla başlamayı dusunuyorsunuz siz de. Ben de öyle düşündüm kalıpları promaya göre darmis
ikibaloglanannesi Oğlum 21 günlük oldu. İlk zaman sleepy kullandım pişik yaptı bize. Her bebekte pişik olmuyor ama sleepy. Şimdi bim marketin bezini kullanıyorum Jenny&Willy memnunum. 2 paket olarak stok yapıyorum ben 1 numara.
MadameHappy34 Asii_41-anne 2 numara 2 paket aldım 😀👍1 numara hastane veriyor ve kilosunu falan kestiremiyorum o yüzden doğum sonrası alırım diye düşündüm.
Z72r47asel Sibelunalhasan Yenidoğan almıyor musunuz direk 1 nmradan mı alıyorsunuz bende Alaçam bilgilenmek amacıyla soruyorum 😌
Defnesa destan8vedat_ bende öyle aldım kalıbı geniş sleppy ve baby turcoya göre molfixin kuzenim sleppy almıştı o baya küçük ama Molfix 200 tanesi biter bence bebek kilolu değilse
Patricia Asii_41-anne ben önceden sadece 1 paket sleepy 1 no almıştım. 23 günlük 4. Paket bitecek (42 adet var içinde) Şimdi 2 paket daha aldım. Bebeğime sleepy uydu alerji yapmadı ama sizde bence deneyerek ilerleyin
minikkus1 NM_mom bezden memnun musunuz. ben de aldım ama henüz doğmadı oğluşum. kokulu ya o biraz tedirgin etti acaba zarar verir mi
marnus minikkus1 arkadaş yerine ben cevap veriyim. Prima premium care çok iyi. Asla pişik olmadı kızım.
Sinem011 Aynenkanka bende aynı sekilde aldım herkes çok fazla dedi birşey olmaz ya fazlaysa kalır yapacak birşey yok
Z72r47asel minikkus1 Yani bebek için büyük olmuyor mu ben daha almadım ilk bebeğim alacak kararsız aldım bende bazı bezlerde yenidoğan yazıyor bim de var 🙂